yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 6th Anniversary Celebration Messages / SS501 6. Yıldönümü Kutlama Mesajları
Hepimiz yalniz insanlariz aslinda.
O kadar yalniz ruh hep birlikte böyle kalabaliklastiysa bunun altina imzasini atan 5 tane yildiz var.
Zor zamanlarda tutunacak dal her seye ragmen inanabilecek bir seyler bulmak bu dünyada ,onlarin sayesinde oldu.
Onlarsiz geçen zamanlarimi hatirlamiyorum simdilerde.
Ve onlar olmadan geçecek bir zamani hayal edemiyorum.
Seslerini duymadan geçecek bir günü…
Mümkünlügü mümkün degil gibi.
Kahkahamin,gözyaslarimin,saskinligimin,endisemin altinda yatan yegane sebep bu 5 adamin varligidir.
Biz Türk Triple S ler…
Zor sartlar altinda güç sabir ve gayret gösterebiliyorsak her seye ve herkese ragmen bunun altinda sadece onlara besledigimiz sevgi var.
Elimizde onlara olan sevgimizden baska bir sey yok.
Ve görüyorsunuz ki aslinda bundan baska bir seye de ihtiyacimiz yok.
Sadece bunla neler basardik ve basarmaya devam edicez.
Türk Triple S ler adina da ekleyebilirim ki …
Sahip oldugumuz tek ama en güçlü seyle kalplerimizdeki sevgiyle simdi ve sonsuza kadar 5 süper starla birlikte olucaz.
Bize kattiklari her sey için minnettar bir kalple yasamaya devam edecegiz.
Tek güç kaynagimiz onlarin bize olan bagliligi.
O kadar minnettariz ki bize olan samimiyetleri karsisinda göz yaslarimiza hakim olamiyoruz.
Onlarin verecegi bir konserde tüm Triple S ler toplanmak istiyoruz.
Henüz yesil isiklari olmayan henüz onlari yüz yüze göremeyen henüz Double S diye konserlerde bagiramayan bu Triple S ler …
Nice 6 yillar da..
Siz orda oldukça...
Sesiniz oldugu ....
Sizin oldugunuz yerlerde olmaya devam edecek…

SS501 Manseeeeeeee !!

Afazi / AfaziKael / Triple S Afazi !

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Bu kadar tatli 5 kisinin biraraya gelmesi ve birlikte 6 sene geçirmeleri,bizleri hem eglendirmelere hem duygulandirmalari...ne bileyim ya hepinizi çok seviyorum iste.
Iyi ki tanimisim sizi diyorum ama sizin oldugunuz videolari daha da baglanacagim,sonra daha kötü olacagim diye izlememek için kendime engel omaya çalisiyorum.
Eskiden fanlari anlamazdim,çok saçma gelirdi yaptiklari ama sizi tanidiktan sonra artik kendimi de taniyamaz oldum.Umarim gerçekten Jung Min gelir de bizi çok çok mutlu eder.
Iyi ki varsiniz.Beraber nice yillara...
Sizleri taniyali çok olmasada söyleyecek anlatabilecek çok sey var..
Ama benim bunlari kelimelere dökmem çok zor..
Hayatimin anlami olan 5 Melek...
Iyiki varsiniz..
Nice 6 li yillara..

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Bu güzel 5 adamin 6 yili..
Daha nice güzel yillarda birlikte oluruz umarim. Kalp
Onlarin o güzel seslerini karakterlerini ruhlari daima hissetmek istiyoruz. Kalp
Her biri ayri ayri özel,güzel ve farkli olan benim için her zaman bir numara olacak olan grup SS501.
Onlari ayri ayriyken de birlikteyken de daima destekleyecegiz.
Onay
5 Yildiz bir arada parlayana kadar bir olmaya yesil bezelye ruhunu yasatmaya devam edelim. Super
SS501 Manse! Triple S Manse !
Kalp Kalp Kalp Kalp Kalp

에미네 ❤ 영생 ♪
Bu yazidan sonra ben ne desem bos. Afazi'm o kadar güzel yazmissinki tüylerim diken diken oldu. Blush

Bu 5 adam gerçekten bir anda hayatimin merkezi oldular. Ben 2008'den beri bilmeme ragmen geçen sene baglananlardanim. O zamanlar hiç bu kadar baglanacagimi düsünmemis ve pek ilgilenmemistim ama suanda gerçekten çok pismanim. Sad Ömürüm yettigi kadar bu 5 melege hayran olacagim. Kalp Afazi'm her seyi söylemis bana sadece onlari bir ömür boyu bir arada görmeyi dilemek düser. Biggrin Siz 5'iniz bir arada daha mükemmelsiniz. Kalp Birlikte nice yillara... Kalp

SS501 forever & Triple S fighting... Atkilic Kalp
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

6.Yilimiz kutlu olsunn!! Happy0064 Ss501'i baslarda tanidigim zaman ayri sirketlere geçiyorlardi. Onlari hiç beraber göremedim..Keske onlari daha önceden tanisaydim. Bu gerçekten çok üzücü.Sad Ama videolar klipler derkenn Ss'i tanidim ve vazgeçilmezim oldu.

Insallah bu mükemmel dostluklari bir ömür sürer ve hiç ayrilmazlar. Bütün güzellikler sizlerle olsun 5 melegim. Heart

[Resim: 6c5276f7621e298df3d385e.jpg]
Hayatımın boyutunu değiştiren insan.
Off!
Daha yeni yazma firsati bulabildim. T_T

Bu mükemmel 5 insan hayatima gireli 2 yil oldu.
Keske daha önce tanisaydim diye kendi kendimi yiyorum hala.Ama geç de olsa tanimak bile paha biçilemez bir sans.
5 harika yildiz hayatimda o kadar büyük yer kapliyorlar ki anlatacak kelime yok.
Vazgeçilmezlerim oldular...
Gerek sesleriyle, gerek görüntüleriyle bir günüm bile geçmiyor.
Çok farkli elektrikleri var. Sanki büyülüyorlar insani, kendilerine bagliyorlar.
Bu kadar degerli 5 insanin birbirini bulmasi rastlanti olamaz degil mi?

Hersey gelip geçici ama SS501 ve TripleS aski ve bagliligi daima kalici olacak...
SS501 sizi tanidigim için o kadar sansliyim ki...
Nice senelere...
TripleS'ler sizi asla birakmayacak.Siz de bizi birakmayin...
6. yilimiz kutlu olsun. Kalp Kalp

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi