yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Speed / 스피드 (2012)
KeyEast Entertainment'dan biri Kim Hyun Joong'un Speed" dizisinde oynayacagi haberini yalanladi.

KeyEast'den bir yetkili ''Çok sayida dizi teklifi var degerlendirme yapiyoruz. MAMA basin toplantisinda Kim Hyun Joong'un dile getirdigi sey 2012 de bir dizi ile ekranlara dönecegiydi. O dizi kast edilmemisti" diye açiklma yapti.

Yani Hyun Joong Speed dizisinde yer almayacak. Soompi sitesinde haberi vardi.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Dizide oynayacagi da oynamayacagi da kesin degil, lütfen kesin açiklamalar yapmayalim. Onay Medyada çikan haberlerin çevirileri, buyrun okuyun. Smile

(02-12-2011, Saat: 0:32)fry1905 yazdı: Kim Hyun Joong'un Ajansi Yeni Drama "Speed"de Basrolü Yalanladi.

[Resim: 695be3d2820ad5f74b1d8ea.jpg]

Kim Hyun Joong 2011 MAMA basin toplantisinda söylediginin aksine yaklasmakta olan TV Chosun dramasi Speed'de basrolü dogrulamadi. Key East Entertainment: "Biz, "Speed" basrolü için bir teklif aldik ama henüz karar kesinlesmedi. Birçok teklifi degerlendirerek sadece birini seçecegiz." dedi.

KeyEast'dan bir baska yetkili, "Kendisi su anda birçok teklifli gözden geçiriyor. Basin toplantisinda söyledikleri belli bir TV dizisi anlamina gelimiyordu, ama TV'ye geri dönme niyetini ifade ediyordu." dedi.

Kim Hyun Joong 29 Kasim'da MAMA 2011 Basin Konferansi'nda ortaya çikti ve dünya turunun rol alacagi yeni bir drama nedeniyle gelecek yila ertelendigini söyledi. "Ben oyunculugumu önümüzdeki Nisan ayinda TV'de göstermenizin mümkün olacagini düsünüyorum" dedi.

SNSD'den Sooyoung kadin basrolü oynamak için güçlü bir aday olmasina ragmen, erkek basrolde Kim Hyun Joong, Yoo Ah In ya da Lee Jung Jae gibi oyuncularin rol alacagi söyleniyor.

Çeviri: fry1905
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

11.12.05 Kim Hyun Joong'un TV Chosun'da yayinlanacak Olan "Speed" dizisinde Rol Alacagi Söyleniyor.

[Resim: 38419810150316576697325.jpg]

Ünlü grup SS501 ile çikisini yapmis olan sarkici Kim Hyun Joong'un Jongpyun kanali-TV Chosun'da yayinlanacak yeni dizi "Speed(Hiz)"de basrol olarak rol alacagi söylendi.

Medya haberlerine göre, gelecek yil Nisan ayinda yayinlanmasi beklenen Speed(Hiz) dizisinin basrol oyuncusu Kim Hyun Joong olacak. 5 Aralik'ta My Daily araciligiyla TV Chosun sunlari yazdi: "Kim Hyun Joong'un dizide oynamsi konusuna dair gerekli detaylari konustuk. Yine de henüz kontrat yapilmadi."

Diger yandan, Kim Hyun Joong'un sirketi KeyEast temsilcisi söyle söyledi: "Tekliflerini aldik ve su an için bu projeye olumlu bakiyoruz." Çok ses getirecege benzeyen "Speed(Hiz)" dizisi araba yarislari konusunu isliyor ve dizi simdiden "Libera Me", "Fighter In The Wind" filmleri ve ayrica KBS2 TV'de yayinlanan "Iris" dizisinin de yönetmenligini yapmis olan Yang Yunho ile dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu Lee Jung Jae ve SNSD üyesi SooYoung'un da dizide rol almasi bekleniyor. Kim Hyun Joong solo sarkici olarak etkinliklerine 2012 yilinin ilk yarisina kadar ara verecegini ve bu süreçte oyunculuga odaklanacagini söylemisti.

Çeviri: naesarang
INFINITE

afazi'm ❤

Hyun Joong!!
Bof ta bir araba sahnesi vardi o aklima geldi direkt.
Hyun oynarsa çok iyi oynar.Tam ona göre bir rolBiggrin
Dram ve araba yarisini ben pek birlestiremedim,insallah onlar güzel birlestirebilirBiggrin

Kesin açiklama geldi... Onay

(07-12-2011, Saat: 19:06)fry1905 yazdı: 071.211 Kim HyunJoong TV Chosun'un "Speed" dizisini yogun programi nedeniyle kesin olarak reddetti.

[Resim: 39036023084456698552813.jpg]

Sarkici-oyuncu Kim Hyun Joong'un TV Chosun'un dramasi Speed'de oynayip oynamayacagi nihai karara ulasti.

Kim HyunJoong ajansi KeyEast müdürü Shin JeGwang Osen'e; "Kim Hyun Joong herhangi bir dizi teklifi alirsa olumlu degerlendirecek ama Ocak'da Japonya'da ilk resmi albümü çikaracagi ve ardindan bunu Subat-Mart aylarinda Çin genelinde promosyon faaliyetleri takip etmesi nedeniyle bu yogun program içinde dizi için zaman ayarlamak zor olacak." dedi.

Speed, araba yarisçilarinin kaderleriyle savasini anlatan gise rekortmeni olmaya adaya bu dramanin gelecek yil Mart-Nisan gibi yayinlanmasi planlaniyor. Bu dramin yönetmeni Yang Yoonho KBS2 TV dramasi "Iris"inde yönetmisti.

Böylece, Kim Hyun Joong bu dramada oyunculuk teklifini reddetti. Kim Hyun Joong'un yani sira su anda hala aktör Lee Jung Jae ve SNSD üyesi SooYoung'un bu dramanin yildizlari olacagi tartisiliyor.

Çeviri: fry1905
INFINITE

afazi'm ❤

Böylece rol almayacagi kesinlesti.
yeni bir Dramada onu çok izlemek istiyorum ama ne yapalim mart-nisani bekleyecegiz (=
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

Hyun Joong'un oynamayacagi kesinlestigine göre bu diziyi izleyebilirim. Abaza

Tesekkürler. ^^
Aslinda ben erkek rol Yoo Ah In olacak diye duymustum.
Tabi kesin bir bilgi yok.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi