Sosim Vegetarian Restaurant
![[Resim: 8961koreaseoulsosimvege.jpg]](http://img40.imageshack.us/img40/840/8961koreaseoulsosimvege.jpg)
Sosim'de bütün çaylar ve vejetaryen yemekler şefler tarafından herhangi
bir sentetik çeşni kullanılmadan yapılır. Böylece çok sağlıklı bir Kore yemeği sunuluyor. Menü, mevsimsel yabani sebze ve yeşillikleri içerir ve et, konserve deniz ürünleri ya da yumurta kullanılmaz. Menü A 10,000 won, menü B ise 15,000 won. İki menüdeki garnitür sayıları farklı. B menüsü deodeok ve beoseotjorim içeriyor. Jeon gibi yemeklerde, orijinal malzemelerden yumurta yerine sarı renk katması için gardenya tohumu kullanılıyor. Menü B; 16 farklı garnitür, çorba ve pirinç içeriyor. Çok baharatlı değiller, böylece herkes zevkle yiyebilir. Perilla tohumuyla yapılan çorba deneyiminizi daha da iştah açıcı bir hale getiriyor.
Servis edilen pirinç porsiyonu küçük görünebilir ama yemeklerle birlikte yendiğinde iştah açıyor. Daha fazla pirinç istiyorsanız sormanız yeterli. Sosim, küçük ve konforlu. Duvarları restoran sahibinin en sevdiği fotoğraflar ve resimlerle dekore edilmiş. Böylece müşteriler yemeklerini yerken küçük bir sergide gibi zevk alıyorlar. Eğer biraz balık isterseniz Sosim Jeongsik sipariş edebilirsiniz. Daha ucuz bir şeyler istiyorsanız, bibimbap sizin için uygun olacaktır.
Adres: Insa-Dong Gil Caddesi, Seoul
Telefon: + 82- (02) 734-4388
Açık olduğu saatler: 10:00- 23:00
Restoran pazar günleri kapalı.
Aralidia
|| English ||
At Sosim, all teas and vegetarian dishes are made by the chefs, who do not use any synthetic seasonings whatsoever. This offers a very healthy hanjeongsik (Korean table d’hote). The menu consists of seasonal wild vegetables and greens, and does not use any meat, preserved seafood, or eggs. The vegetarian menu is 10,000 won for jeongsik course A, and 15,000 won for joengsik course B. The number of side dishes is different for the two courses. Course B offers deodeok and beoseotjorim (mushrooms boiled in soy sauce with spices). For dishes like jeon (Korean pancakes), the original ingredient egg is substituted with gardenia seeds to bring out the color yellow. Our reporter tried the B course which offers 16 different side dishes, soup, and rice. The side dishes are not too spicy, so anyone can enjoy the food. And, the soup made with perilla seeds makes the entire experience more savory.
The serving of rice may seem small, but eaten with the side dishes, it satisfies one’s appetite. However, if you do want more rice, simply ask for it. Sosim is small and cozy, and the walls are decorated with the restaurant owner’s favorite pictures and paintings, providing a mini-exhibition for the guests to enjoy with their food. If you would like some fish, you can order the Sosim Jeongsik. If you want something at a lower price, you can order a single dish of bibimbap.
Address: Insa-Dong Gil Street, Seoul
Phone: + 82- (02) 734-4388
Business Hours: 10:00AM - 23:00PM
Close in Sundays.
Source / Kaynak
![[Resim: 8961koreaseoulsosimvege.jpg]](http://img40.imageshack.us/img40/840/8961koreaseoulsosimvege.jpg)
Sosim'de bütün çaylar ve vejetaryen yemekler şefler tarafından herhangi
bir sentetik çeşni kullanılmadan yapılır. Böylece çok sağlıklı bir Kore yemeği sunuluyor. Menü, mevsimsel yabani sebze ve yeşillikleri içerir ve et, konserve deniz ürünleri ya da yumurta kullanılmaz. Menü A 10,000 won, menü B ise 15,000 won. İki menüdeki garnitür sayıları farklı. B menüsü deodeok ve beoseotjorim içeriyor. Jeon gibi yemeklerde, orijinal malzemelerden yumurta yerine sarı renk katması için gardenya tohumu kullanılıyor. Menü B; 16 farklı garnitür, çorba ve pirinç içeriyor. Çok baharatlı değiller, böylece herkes zevkle yiyebilir. Perilla tohumuyla yapılan çorba deneyiminizi daha da iştah açıcı bir hale getiriyor.
Servis edilen pirinç porsiyonu küçük görünebilir ama yemeklerle birlikte yendiğinde iştah açıyor. Daha fazla pirinç istiyorsanız sormanız yeterli. Sosim, küçük ve konforlu. Duvarları restoran sahibinin en sevdiği fotoğraflar ve resimlerle dekore edilmiş. Böylece müşteriler yemeklerini yerken küçük bir sergide gibi zevk alıyorlar. Eğer biraz balık isterseniz Sosim Jeongsik sipariş edebilirsiniz. Daha ucuz bir şeyler istiyorsanız, bibimbap sizin için uygun olacaktır.
Adres: Insa-Dong Gil Caddesi, Seoul
Telefon: + 82- (02) 734-4388
Açık olduğu saatler: 10:00- 23:00
Restoran pazar günleri kapalı.
Aralidia
|| English ||
At Sosim, all teas and vegetarian dishes are made by the chefs, who do not use any synthetic seasonings whatsoever. This offers a very healthy hanjeongsik (Korean table d’hote). The menu consists of seasonal wild vegetables and greens, and does not use any meat, preserved seafood, or eggs. The vegetarian menu is 10,000 won for jeongsik course A, and 15,000 won for joengsik course B. The number of side dishes is different for the two courses. Course B offers deodeok and beoseotjorim (mushrooms boiled in soy sauce with spices). For dishes like jeon (Korean pancakes), the original ingredient egg is substituted with gardenia seeds to bring out the color yellow. Our reporter tried the B course which offers 16 different side dishes, soup, and rice. The side dishes are not too spicy, so anyone can enjoy the food. And, the soup made with perilla seeds makes the entire experience more savory.
The serving of rice may seem small, but eaten with the side dishes, it satisfies one’s appetite. However, if you do want more rice, simply ask for it. Sosim is small and cozy, and the walls are decorated with the restaurant owner’s favorite pictures and paintings, providing a mini-exhibition for the guests to enjoy with their food. If you would like some fish, you can order the Sosim Jeongsik. If you want something at a lower price, you can order a single dish of bibimbap.
Address: Insa-Dong Gil Street, Seoul
Phone: + 82- (02) 734-4388
Business Hours: 10:00AM - 23:00PM
Close in Sundays.
Source / Kaynak