yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Haberleri
Ay kizlar Song her haliyle baska güzel, baska etkiliyor insani ya Biggrin Bizim Osmanli beyzadelerine benzettim ben bu haliyle Abaza
(22-06-2010, Saat: 1:53)eda-nur yazdı: Ay kizlar Song her haliyle baska güzel, baska etkiliyor insani ya Biggrin Bizim Osmanli beyzadelerine benzettim ben bu haliyle Abaza

Valla güzel benzetme adasim Onay
İmza boyutu 400*103 pikselden büüy olduğu için silinmiştir.
Hosbuldum hemde çok sizler olmasaniz Song'la ilgili bilgilere ve gelismelere ulasamam.
Icon_arrow 
(09-06-2010, Saat: 10:46)papatya yazdı: Dikkat ettiyseniz Song Il Gook kilo almis. Süper, Yeom Yang hali gibi su biyikli hali.Alkis

Ay neler olmus neler süper olmus askim çok yakismis.
Adam Song Il Gook... Biggrin
Adam karizma... Ne yapsa yakisiyor... Biz onu bosuna sevmiyoruz... Onay

Sen gökyüzündeki yıldızlar gibisin.Hem milyonlarca km uzakta hem de elimi uzatsam tutacakmışım gibi yakınımda.Seninle aynı doğan güneşe uyanmak ve aynı gökyüzü altında yaşamak tek mutluluğum.
SONG IL GOOK TURK HAYRANLARINA IKI IMZALI RESIMOnay

[Resim: forturkishfan02.jpg]

[Resim: forturkishfan.jpg]

BU DA IMZALARKEN CEKILMIS RESMI Onay
[Resim: forturkish03.jpg]

[IMG][IMG]
BU DA GONDERDIGIMIZ KARTARA BAKARKEN COK SEVINMIS Onay
http://img826.imageshack.us/img826/8995/img0228up.jpg[/IMG]
http://img153.imageshack.us/img153/92/forturkish07.jpg[/IMG]
BU RESIMDE SONG IL GOOK ARMANININ YUZU SECILMIS KOREDE .
[Resim: 20100817001651948020020.jpg][Resim: 20100817001651948020020.jpg][Resim: sigarman5.jpg]
bize özel imzali resim,sonunda bunuda basardik arkadaslar,emeginize çok tesekkürler,çok mutlu oldum bende song gibi.
KUSURSUZ OLMASA DA OLUR HAYAT HUZURSUZ OLMASIN YETER
Yasasin iste azmin zaferi...Tebrikler....Alkis Ne mutlu bize.....Happy0064

Sen gökyüzündeki yıldızlar gibisin.Hem milyonlarca km uzakta hem de elimi uzatsam tutacakmışım gibi yakınımda.Seninle aynı doğan güneşe uyanmak ve aynı gökyüzü altında yaşamak tek mutluluğum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi