Cidden korkunç valla.
Tesekkürler Emine hanim, elinize saglik.

Someone Behind You / 두 사람이다 (2007)
|
Cidden korkunç valla.
![]() ![]() ![]() ![]()
Tesekkürler, hangi kanal'da?
Çok fazla kan varmis gibi gözüküyor resimlerden, çok güzel bir filme benziyor ama kanli film izlemem.
![]() ![]() (07-06-2009, Saat: 21:40)yak-soon yazdı: Tesekkürler hangi kanal'da. Tv'de degil, Türk sinemalarinda suan vizyonda... ![]()
Song II Gook Ve Papatya
Yok ben izleyemem bu filmi hayatta olmaz kalpten giderim sonra. :d
Emine ablacigim sana ve Levent Bey'e çok tesekkürler. ![]()
Some of you may remember me...
(07-06-2009, Saat: 23:31)eli yazdı: Yok ben izleyemem bu filmi hayatta olmaz kalpten giderim sonra. :d Elicigim ben daha fenalarini izledim ve hala hayattayim... ![]() Korkma bence... Arada korku lazim bizlere... ![]()
Song II Gook Ve Papatya
(07-06-2009, Saat: 23:33)papatya yazdı:(07-06-2009, Saat: 23:31)eli yazdı: Yok ben izleyemem bu filmi hayatta olmaz kalpten giderim sonra :d Bundan daha fenalari da mi var. ![]() Olsun izleyemem ben, kalpten gitmesem bile gece uyuyamam, uyusamda kabus görürüm. ![]() ![]()
Some of you may remember me...
Konu için tesekkürler ablacigim. Para verseler izlemem ödüm kopar.
![]() ![]() Koredeki afisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|