Bence de çok tatli.

Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
So Ji Sub / 소지섭
|
Bence de çok tatli.
![]()
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Hop ne oluyor burda bakayim, o benim askim.
![]() Kizlar hep beraber toplanip Kore'ye So ji Sub'i görmeye gitsek ne güzel olur. ![]() ![]() Bu arada fotolar için tesekkürler. •●I'm Sorry I Love You Fan Club●• *..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Dizilerini izlemedim ama Jo Ji Hoon'dan sonra süper bir aktör. Insallah dizilerini izleyebilirim.
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ... (...paul Wilson) seyma44 yazdı:Dizilerini izlemedim ama Jo Ji Hoon'dan sonra süper bir aktör. Insallah dizilerini izleyebilirim.Canim neden ondan sonra iyi olsun ki..? Belki Jo Ji Hoon'dan daha iyi belki de ikiside ayni durumda..
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.
Off çok yakisikli ve fizigide yüzü gibi süper.
Süper yakisikli ve ayni zamanda asi bir yapisi ve nedense ben ne zaman So Ji Sub'in resmine baksam Jonnyh Deep'i görüyor gibi oluyorum. O da çok farkli ve kendine özgü bir karakter ve çok yakisikli bir star tipki So ji gibi...
♥.♥ So Ji Sub Fan Club ♥.♥-♥.♥ Song Seung Hun ♥.♥
♥.♥ SONG IL GOOK FAN CLUB♥.♥ -♥.♥ SONG Jİ HYO ♥.♥ The Kingdom Of The Winds Fan Club **♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** esmerkiz yazdı:soon imzan çok ama çok güzelmis. Bu sekilde hareketli avatarlar varsa ekle lütfen. Ben eklesem olur mu?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-09-2008, Saat: 19:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-09-2008, Saat: 19:41
![]() ![]() ![]() ![]()
07-09-2008, Saat: 19:42
BunLarda imza için
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|