yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNSD Röportajları / SNSD Interviews
#1
SNSD Röportajlarını burada paylaşabilirsiniz.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
www
Cevapla
#2
IT Maeil Interviews Girls’ Generation About ‘Freestyle Sports’

IT Maeil, Girls’ Generation ile 'Freestyle Sporlar' Hakkinda Röportaj Yapti

JCE'nin en ünlü spor oyunlari “Freestyle”, “Freestyle Futbol” ve “Freestyle 2”, “Freestyle Sporlar” markasi için bir araya getirildi. Kore'nin en büyük kiz grubu Girls’ Generation, marka için ana model seçildikten sonra, hizla önem kazandilar.

“Freestyle Sporlar”, Girls’ Generation karakterleri ile oyunlari güncellestirdi - “Freestyle” Tiffany, Yuri ve Sooyoung ile, “Freestyle Futbol” Sunny, Yoona ve Seohyun ile, ve “Freestyle 2″ Taeyeon, Jessica, ve Hyoyeon karakterleri ile.

Kullanicilara ücretsiz bir Girls’ Generation karakterleri dagitilmasiyla, ayni anda üç oyun için bir etkinlik düzenlediler. Baska bir etkinlikte, ilk gelene ilk hizmet esasina göre sinirli sayida poster ve Girls’ Generation paketi verildi.

Öyleyse ana model Girls’ Generation, spor oyunlari hakkinda ne hissediyorsunuz? Bu röportajda, biz onlarin hissettiklerini, gelecekdeki planlarini ve kararlarini dinledik.

- “Freestyle Sporlar” için ana model olma konusunda nasil hissediyorsunuz?

Biz, bu kis “Freestyle Sporlar” sayesinde herkesle tanismayi basardik. Basketbol ve futbol, Kore'de popüler olan sporlar. “Freestyle” ve “Freestyle Futbol”a katilan diger kiz gruplarinin farkindayiz. Yeni yayimlanan “Freestyle 2″ ile çalisan ilk kiz grubu oldugumuzu duyduk. “Freestyle 2″ karakterlerine ilk kiz grubu olma gibi anlamli bir firsata sahip oldugumuz için çok mutluyuz. Kalplerimizin çarpintisi sadece Girls’ Generation'in zor smaç basarken gösterilecegini, üç gösterge yaptigini, ve vole atisi yaptigini hayal ediyor.

- Her oyun için üç üye model olarak bölündü. Belli bir kriter var miydi?

"Freestyle Sporlar" ile çalisirken, her birimizi ifade etmek için anahtar kelimeler vardi. Yoona'nin “meydan oku”, Sooyoung'in “keyif al”, Yuri'nin “yaris”, Hyoyeon ve Jessica'nin “karsilasma/güç gösterisi”, Taeyeon ve Sunny'nin “tutku”, Tiffany ve Seohyun'un “zafer”di. Ilk olarak birbirimizle eslesmemizi saglayan anahtar kelimelere göre bölündük. Suanda, her oyun için üç üyenin karakteri bölündü fakat kullanicilarin her oyun için dokuz üyeyi yakin zamanda görmesi mümkün olmalidir.

- Freestyle Sporlar'in reklam çekimleri sirasinda herhangi ilginç bir sey oldu mu?

Ah! Film çekerken beklenmedik bir yetenegi bulunan bir üye vardi! “Freestyle Sporlar” çekimleri sirasinda, üyelerin basketbol topu atmasi ve futbol toplarina vurmasi gereken çok sahne vardi. Bunlardan izlenim birakan üye Jessica oldu. Ilk baslarda o topu garip bir sekilde tutuyordu. Ancak bir kaç kez çekim yaptiktan sonra sasirtici bir sekilde iyiydi. Bu reklam çekimiyle, Jessica'nin beklenmedik noktasini, gizi basketbol becerilerini bulduk diyorduk. Atmosfer, her zaman atis yaptiginda ekip üyelerinin yaptigi tezahüratlarla harikaydi.

- Oyun oynadiniz mi?

Tanitimlar ya da bir albüm için hazirlik yaparken yalniz vakit geçirecek çok zamanimiz yok. Dans etmek ya da vokal pratikleri yapmaktan baska bir hobi bulmak zor. Geçmiste oyun oynayan üyeler var, bu yüzden oyunlara biraz ilgilimiz var. Özellikle siradan oyunlardan hoslaniyoruz. ”Freestyle”, “Freestyle Futbol”, “Freestyle 2″ oyunlari hakkinda çok sey duyduk fakat oynamamiz mümkün olmamisti. Reklam çekimleri sirasinda oynayan personelleri gördük ve gerçekten eglenceli görünüyordu. Takimlar haline ayrilmis bir spor oyunu oldugundan, bizim rekabetçi üyeler için gerçekten eglenceli olurdu.

- Freestyle Sporlari için modeller olarak herhangi bir tanitim planladiniz mi?

Çünkü biz “Freestyle Sporlar” için modelleriz, oyuncularin “Freestyle” serisinde her gün bizi görmesi mümkün olacaktir. Ayrica, televizyon reklamlari ve online-offline yarismalar araciligiyla kullanicilar ile bulusacagiz. Lütfen “Freestyle” serisindeki Girls’ Generation karakterlerine çok sevgi verin!

- Girls’ Generation’in gelecekte herhangi bir aktiviteleri veya planlari var mi?

Kore disinda ve içinde üçüncü albümümüz olan “The Boys” için gösterilen sevgilerle mutlu bir yilin bir sonuna vardik. Hayranlarin dinamik bir Girls’ Generation görmesi mümkün olacak.

- Son olarak, Freestyle modelleri için bir kelime

(Yuri) “Merhaba, ben Girls’ Generation’dan Yuri. ‘Freestyle’da basketbol sahasi etrafinda uçan bana bakin!”

(Sooyoung) ”Merhaba, ben Girls’ Generation’dan Sooyoung. Sooyoung karakterlerimi çok seçin!”

(Tiffany) “Merhaba, ben Tiffany. Bu kis basketbol ve futbol için Girls’ Generation’dan dokuz üyemizin derinlemesine düstügünü duydunuz mu? Karakterlerimiz nerede görülürse görülsün ‘Freestyle Sporlar’ina bir çok sevgi verin. Ve lütfen Tiffany karakterime de sevgi verin!”

(Sunny) “Merhaba, ben Sunny! ‘Freestyle Sporlar’inda sevimli bir Sunny karakteri ortaya çikti! Sasirmaya hazir misiniz? Sahnede göremediginiz Sunny'nin bouncy oynamasi için sabirsizlaniyorum!”

(Seohyun) ”Merhaba, ben Girls’ Generation’in maknaesi Seohyun. Benim gibi Seohyun karakterini gördünüz mü? - Meydan okumadan hoslandiniz mi? ‘Freestyle Sporlar’ ve Girls’ Generation ile mutlu bir kis geçirin!”

(Yoona) ”Merhaba, ben Girls’ Generation’dan Yoona. ‘Freestyle Sporlar’ yoluyla hizli, çabuk ve yeni bir gizli çekiciligimi göstermeyi planliyorum! Sabirsizlaniyorum!”

(Taeyeon) ”Merhaba, ben Girls’ Generation’dan Taeyeon. Bir çok Taeyeon karakterleri seçmenizi ve oynarken eglenmenizi umuyorum. Küçük, minyon bir karakter olsa da, yine de yetenekli bir karakter! Çok sevgi verin!”

(Hyoyeon) ”Izlerken bile eglenceli olan ‘Freestyle’i çok seviyorum. Hyoyeon karakterlerine de bir çok sevgi verin!”

(Jessica) ”Bu kis ‘Freestyle Sporlar’ araciligiyla her gün beni görmek hakkinda ne düsünüyorsunuz? ‘Freestyle 2′ araciligiyla kibirli oynadigimi gösterecegim. Sabirsizlaniyorum!”

[Resim: scaled.php?server=856&filename=itmaeilfr...res=medium]

English in Spoiler

www
Cevapla
#3
Interview with Girls’ Generation After Winning Their Third Golden Disk Daesang

Üçüncü Golden Disk Daesang kazanmalarinin ardindan Girls’ Generation ile Röportaj

Asya ve tüm dünyada aktif olan Girls’ Generation, dijital Golden Disk Ödülleri'nde daesang aldi ve sicak gözyaslari döktü. Girls’ Generation, “Into the New World” ile çaylak ödülünü alirken, ilk adimini 2007 yilinda Golden Disk Ödülleri sahnesinde yapti. 2009 yilinda, “Tell Me Your Wish” ile dijital Golden Disk daesang ödülünü aldi ve ayrica ertesi yil da “Hoot” ile daesang ödülünü aldi. Bu yil yine “The Boys” ile dijital daesang ödülünü almayi basardilar. Ödül töreni bittikten sonra sahne arkasinda mutlulugun tadini çikaran, birbirlerine sarilan üyelerle tanistik.

- Daesang için çagirildiginizda düsünceleriniz nelerdi?

(Taeyeon) ”Ben gerçekten minnettarim. Çünkü bizi Japonca olarak çagirdilar, ilk basta iyi duyamamistim ve afallamistim. Girls’ Generation diye degistirerek çagirdilar. (güler) Simdi bile gülümsememi durduramiyorum. Geçen yili hatirliyorum. Geçen sene de sevinç gözyaslari dökmüstük. Bu yil da ödül verdikleri için mutluyum.”

- Kazanacaginizi tahmin etmis miydiniz?

(Tiffany) ”Ödülü almak istemistim. (güler) Fakat diger yetenekli ve harika sarkicilar oldugundan dolayi gergindim. Kendi kendime, ödül almasak da memnun olurum çünkü geçen yil siki çalistik dedim. Ama ödül verdikleri için minnettarim.”

- Su anda düsündügünüz bir sey var mi?

(Sooyoung) ”Hayranlarimizin aklimiza gelen ilk kisiler oldugunu söylemek isterim. Bu ödülü almamiz hayranlarimiz sayesinde mümkün oldu. Minnettarim.”

- Geçen yil daesang alirken tüm üyeler üzgündü çünkü Tiffany'nin bacagi sakatlandigi için katilamamisti. Bu yil hep birlikte aldiginiz için daha özel olmus olmali.

(Tiffany) ”Bu gerçekten iyi hissettirdi. Bence en mutlu ve en heyecanli bendim. Üyelerimle birlikte oldugum için mutluyum ve sadece daha çok çalismayi düsünüyorum.”

- Girls’ Generation için 2011 yili ne tür bir yildi?

(Jessica) ”Çok yogun bir yildi. Yurtdisindan bir çok hayranimizla tanisabildigimiz bir yil oldu. Biraz beklerlerse, biz onlarla yine bulusacagiz.”

- 2007'de çaylak ödülünü, 2009'da dijital daesang ve 2010'da Golden Disk daesang ödülünü aldiniz. Ayni zamanda bu yil bonsangla birlikte tekrar daesang aldiniz. Golden ile derin bir baglantisiniz var.

(Yuri) ”Bu gerçekten bir onur. Ödülleri aldiktan sonra çok iyi seyler oldu. Bu yilin da mutlu bir yil olacagini düsünüyorum.”

- Geçtigimiz 3 yil boyunca tek bir daesangi, bir yil dijital daesangi, sonraki the Golden Disk daesangi ve bu yil da tekrar digital daesangi kaçirmadiniz. Girls’ Generation, Kim Gunmo'yu izleyen üç yil üst üste daesang alan ikinci sarkici.

(Yoona) ”Simdi bunu duyduktan sonra tüylerim ürperdi. Ah, ‘üç yil üst üste’ lafini duymak heyecanlandiriyor, tüylerim diken diken oluyor. Tesekkür ederiz, gelecek yil harika performanslarla iyi sonuçlar göstermek için siki çalisacagiz. ”

- Çikisiniz ardindan yükselmeye devam ediyorsunuz. Ama ben bir birey olarak yorgun zamanlariniz oldugunu düsünüyorum. Ne zamandi?

(Tiffany) ”Her zaman zor zamanlar vardi fakat bu zor zamanlarda üyeler sayesinde üstesinden gelebildim. Üyelerime çok minnettarim. ”

- 2012 için planlariniz?

(Seohyun) ”Geçen yildan beri Japonya arena turumuz vardi. Bu yil da konserlere devam etmeyi planliyoruz. Arena turumuzun etrafina giderken dünya turu için bir rüya elde ettik. Sik sik hayranlarimiz ile tanismak istiyorum.”

- Dünyanin her yerindeki hayranlariniz için kelime

“Bize böyle büyük bir ödül verdiginiz için tesekkür ederiz. 2012 de Girls’ Generation!”

[Resim: scaled.php?server=857&filename=htm201201...res=medium]

English in Spoiler


[Resim: scaled.php?server=12&filename=htm2012011...res=medium]

www
Cevapla
#4
Emegine saglik Serenay. Opucuk
[Resim: Tkmg8.gif]
Happy Princess of 소녀시대 ♥
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi