yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snow White / 백설공주 (2004)
2 bölümünü izledim dizinin ve bayildim.
Çok eglenceli bir dizi. Basroldeki kizimizin kaçinci bölümde güzellesecegini çok merak ediyorum.
[Resim: r0VCj.gif]
Ben çok begendim, emegine saglik. Paylasim için sagol. ^^
Komik diziye benziyor. Resimler için tesekkürler. Alkis
Dizi çok güzel ve çok eglenceli ama en heyecanli yerinde yarim kaldi. Çevirmen arkadasim insallah devam eder. Tesekkürler Kayra. Smile
Basroldeki kiz bence gerçekten çok güzel yani dizinin ilk bölümünden beri bariz belli. Hele bir de saç modelini degistirince gözlükleri bile güzelligini gizleyemedi diye düsünmekteyim. Onun disinda bu dizi insani Lee Wan hayrani yapiyor resmen. Saçlarini boyatinca dahada tatlilasmis oppamiz. Finali bekledigim gibi olmasa da gayet eglenceli bir diziydi.
Final harici mükemmeldi.
Final yine tutmamis. Smile
Kim hyun joong
Su kocaman gözlüklere bayildim dogrusu. Paylasim için tesekkürler.
Güzel bir dizi, herkese tavsiye ederim. Onay
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Çok ama çok güzel bir dizi. 6. bölümdeyim ve diger bölümlere geçmek için sabirsizlaniyorum. Aslinda dönüm noktasi 6. bölüm olacak gibi. ^^
Diziye ilk baslayacagim zaman pek begenecegimi sanmiyordum ama arkadasim cd ye yükledigi ve internetim olmadigi için izledim ve hiç mi hiç pisman olmadim, o kadar eglenceli ki. ^^~~
Aslinda izleyince sizde bayilicaksiniz.
Kizin saf aski diyeceksiniz bir an ama sonradan isler degisecek!
Her neyse... Eglence arayanlar izlesin bence. Biggrin Bu arada 7. bölümde ne olacak ya... Kiz Jin Woo'yu öptügünü sanirken Sun Woo'yu öpüyor. ~~!!
Neyse bakalim! ;)
[Resim: 2ajh0106xf8dd8.jpg]
[Resim: 13m9282m14cxrj4.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi