yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slave Hunters / Chuno / 추노 (Drama) OST 2010
Bende indirdim müziklerini... Diziyi izlemedim ama müzikleri çok güzelmis gerçekten çok begendim özellikle 1,2 ve 3.parçayi. Albüm için tesekkürler Asli abla Smile
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(16-01-2010, Saat: 23:56)myyourself yazdı:
(16-01-2010, Saat: 23:51)ayumiyo yazdı: @myyourself : Alternatif için iyi oldu gerçekten Onay Tesekkürler Smile

Bu arada albüm için biraz yorum yapmak istiyorum.
Dizi çok aksiyon gibi gözükebilir ama albümün neredeyse tamami slow...
Ilk parça dizideki eglenceli aksiyon sahnelerindeki sarki hafif rock karisimi.
2. parça çok çoook hos slow bir parça (sadece nakarat kismi ama Biggrin )dizideki tüm dram sahnelerinde özellikle Lee Dae Hee'nin sahnelerinde var bu parça Onay
3.ü en çok begendigim parça bence ilk bunu indirin.
7,10,11 ve 17.i de diger begendiklerim Smile

Bende sunu söyleyeyim, 2. parça gerçekten güzel slow...
Birinci parçayi dinlerken kulagim hep Ceza -Fark Var adli sarkisina kayiyor parçanin bir kismindaBiggrin

Benim sevdigim müzik de gelecek bölümleri gösterirken Chuno sarkisi yani 2. sarki yi çok begeniyorum ve bana göre de Lee Dae Gil'in dramatik hayatini,mutsuzlugunu ona fazlasiyla aci veren ve agir gelen ve kaybettigi askini çagristiriyor sanki...
Bir de sey diyecektim dizide son bölümlerde geçen Çok büyüleyici bir slow parça var ya o da süper olaganüstü Sarang Sarang Sarang diye basliyor ....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
1,2,3,4,8,12,15,16,17 en begendigim bunlar, neredeyse hepsini begenmisim.. Smile Ayrica JeA - 미아 (Brown Eyed Girls) sarkisi da çok güzelmis, tesekkür ederiz.. Onay
Su an yalnizca 3. sarkiyi dinledim ve çok begendim, harika. Dinlemeyenlere tavsiye ederim. Smile
Tesekkürler. Smile
Hepsini indirdim ama vazgeçemeyecegim sarki 03. 달에 지다 - Beige
ve 04. 민초의 난 - MC Sniper.
CassiopeiaBABY
Sarkilar çok güzel. T.T Hele part 2nin sarkisini çok begendim. Smile Bu diziyi de izlemek istiyorum. ^^
Tesekkürler. ^^
Bir dizinin ostleri bu kadar mı güzel olur yahu. Dinledikçe dinleyesi geliyor insanın Smile

IRIS

Teşekkürler. ^^

Teşekkürler. ^^
[Resim: RnW9qn.gif]
♥ Hwang Yunseong pdx101 ♥
♥  GOT7 ♥ THE BOYZ ♥ Stray Kids ♥
Teşekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi