Yok ya aylin, Han Yo Jo daha güzel valla

Slave Hunters / Chuno / 추노 (2010)
|
Yok ya aylin, Han Yo Jo daha güzel valla
![]()
14-11-2010, Saat: 4:56
Ikiside çok güzel bence..
![]() Kiyaslama yapamam ama iyi ki Lee Da Hae oynamis. ![]()
25-11-2010, Saat: 21:57
Diziyi izlemeye yeni basladim
![]() Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Süper bir diziydi, özellikle de ost'lari, hepsine bayilacaksiniz...
![]() CassiopeiaBABY
17-08-2011, Saat: 22:21
Güzel konulu bir dizi, çok tavsiye edilenlerden. Tanitim için tesekkürler.
![]() -Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek? -Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz. ... +Amy, bir gezegen yutmuşsun! -Hamileyim. +Kocamansın! -Evet, hamileyim. +Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor! -Doktor, hamileyim.
Sarkilari ne kadar mukemmelse de, diziyi begenmedim.
19-11-2011, Saat: 4:49
Chuno, Kore ve birçok yabanci ülkede 13'ten fazla ödül aldi, Jang Hyuk burdaki oyunculuguyla International Emmy Awards'ta En Iyi Erkek Oyuncu kategorisinde suan adaylar arasinda, takdir edersiniz ki bu kadar ödülü olan bir yapim kötü olamaz, kötü demek haksizlik olur.
Sevmemis olanlara saygi duyuyorum ama Chuno kesinlikle kötü bir dizi degil aksine çogu diziden birkaç gömlek üstün.
*** Kim Hee Chul - Heenim Oppa'mmm***
/ Super Junior / Lee Da Hae / My Girl / Jang Hyuk / Chuno / Tree With Deep Roots / Kim Hyun Joong / SS501 / Hyun Bin / Secret Garden / Micky YooChun / JYJ /
30-01-2012, Saat: 5:19
Ben simdi bunun etkisinden nasil çikacagimi düsünüyorum.
Uzun zamandir bu kadar harika bir dizi izlemedim. Gecenin bir yarisi bende duygu patlamalarina neden oldu. Her bölümünde ayri bir heyecan, ayri bir harikalik var. Oyunculari, müzikleri, çekim yerleri, konusu, yönetmeni... Bu dizi için ne yapilmissa harika olmus.
30-01-2012, Saat: 16:10
paylasimlar için tesekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|