yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sister Ghosts / 쌍혼녀 (1989)
Sister Ghosts (Kardeş Hayaletler) / 쌍혼녀 (1989)

Yönetmen: Park Ok-sang
Yazar: Park Ok-sang
Yapım Şirketi: Sam Jin Films Co., Ltd
Türü: Tarihsel Drama, Aksiyon, Dövüş sanatları

Özet:
Kefaret ve yetim yardımı ile babaları tekrar bedenine geri dönmek ister. Babalarının sözünü tutmak için, Kang Jung-hyun‘un eski evine giderler. Mo Chu-yong ve So-bong kardeşler acı içinde hayalet dünyasında sıkışıp kalırlar. Onlar Okmyun-mago manüel çalarlar ve kaçarlar. Do Mang-sam’ın yardımıyla, onlar tehlikeli bir kaçısın içindedirler. Ve Do-Mang-sam’ın evini düzeltmeleri, kardeş hayaletler yardımıyla olur. Hain Jung Won Kang Jung-hyun’u zehirler. İki kız kardeş hayaletler yardımı ile Do Mang-sam onu cezalandırmak için gider ama Okmyun-mago'nun adamlarını kız kardeşlerin hayaletleri izlemişti. Okmyun-mago'nun adamlarını ve onları hayalet dünyasına sürükleyenleri yakaladılar. Yetim Okmyun-mago’ya karşı babasının öcünü almak için hayalet dünyasına gelir. Yetim ustası ile güçlerini birleştirir ve Okmyun-mago’yu yenilgiye uğratarak kardeş hayaletleri göğe bırakır.

Çeviri:bendeniz111

English

Director: Park Ok-sang
Writer: Park Ok-sang
Production Company :Sam Jin Films Co., Ltd
Genre : Historical Drama , Action , Martial arts

Synopsis:
With penance and an orphan's help, they get their father's body back. To keep their father's promise, they go to fix up Kang Jung-hyun's old house. Mo Chu-yong and the So-bong sisters are trapped in the ghost world where they are suffering. They steal the manual of the Okmyun-mago and run away. With the help of Do Mang-sam, they escape danger. And Do Mang-sam fixes his house, with the help of the sister ghosts. The villain Jung Won-pae poisons Kang Jung-hyun. With the two sister ghosts' help, Do Mang-sam goes to punish him but Okmyun-mago's men had followed the sister ghosts. Okmyun-mago's men capture them and drag them to the ghost world. The orphan has come to the ghost world to avenge his father's death against Okmyun-mago. The orphan joins forces with his master and they defeat Okmyun-mago and release the sister ghosts into heaven.
Source
Bu aşk bir kanser hücresi...
Ellerine saglik canim, tesekkürler. Smile
Filmden görüntüler...

[Resim: 43266533.png]

[Resim: 96707771.png]

[Resim: 50176685.png]

[Resim: 28046304.png]
BIG BANG - 2NE1
Resimler için tesekkürler canim. Smile
Bu aşk bir kanser hücresi...
Tanitim için tesekkürler. Oyuncular hakkinda bilgi de bulunsaydi daha da güzel olabilirdi. Smile

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi