yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shocking Family / 쇼킹 패밀리 (2008)
Shocking Family / 쇼킹 패밀리 (2008)

Yönetmen: Kyung-Soon
Yazar: Kyung-Soon
Zaman: 111 Dakika
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Özet

Kore'de aile, devlet işleri gibi çok sıkı işler. 21 yaşındaki Se-Young, 32 yaşındaki Kyung-Eun, 40 yaşındaki Kyung-Soon gençliğinde ailenin ne demek olduğunu bilmeyen, sürekli ailesini ihmal eden genç bireylerdir. Şu anda Amerika’da yaşıyorlar ve aile özlemi çekiyorlar...

English

Director: Kyung-Soon
Writer: Kyung-Soon
Runtime: 111 Min.
Language: Korean
Country: South Korea

Synopsis

The family is always oblivious of the ‘individual’ while the state often manipulates the ‘family’. Then, the individual occasionally loses oneself in the name of state and family. Twenty-something Se-young, thirty-something Kyung-eun, and forty-something Kyung-soon all try to find the true meaning of their existence within a family that constantly violates the self while Vincent, an American adoptee, mocks Korea’s ‘blood relations obsessed’ society.

[Resim: 419pxshockingfamily.jpg]
[Resim: shockingfamily1.jpg]

[Resim: shockingfamily2.jpg]

[Resim: shockingfamily3.jpg]

[Resim: shockingfamily4.jpg]
Güzel bir belgsele benziyor paylasim için sagol ...Alkis

Just Feel Better
Konusu tam günümüz sorunlarindanmis. Smile Tanitim için tesekkürler.
Izlemek isterdim ama bunu nasil bulabiliriz? Arastirayim.
Paylastigin için tesekkürler..
(10-04-2009, Saat: 4:10)(spirituel) yazdı: Izlemek isterdim ama bunu nasil bulabiliriz? Arastirayim.
Paylastigin için tesekkürler..

Zaten izlenmesi için link 2. mesajda verilmis. Izleyebilirsiniz. Smile
Sagol Saheste izleyecegim bende.
Güzel bir belgeseldi. Tesekkürler ... Ellerine saglik
Aile özlemi çekmek çok zordur...Asker olan oglunun dönüsünü beklemek, okuyan evladin hasretini çekmek hemen hemen ayni kavrami karsilasa da bence hepsinin kendi içinde özel farkliliklari var. Smile Bu belgeseli izlemek isterdim. Smile Ve anneme de izlettirmek isterdim çünkü, bu tip seylere her an hazir olmak zorunda. Biggrin Biggrin Tesekkür ederiz Ibrahim. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi