Seoul Int"l Food Service Industry Expo (2011)
Tarih: 2011-08-18 ~ 2011-08-21
Saat: 10:00 ~ 18:00 (Son gün 17:00)
Yer: Salon A
Organizatör: Kore Restoran İşletmeleri
Telefon Numarası: +82-6000-8196/ 1067
E-mail: [email protected]
Website: http://expo.ekra.or.kr
Gıda Enstitüsü'nü geliştirmek için gıda markaları temsilcilerinin yemek kültürlerini sergiliyor ve üreticileri ağirlayıp müşterileri bir yere toplayarak Kore yiyeceklerinin küreselleştirilmesi gibi yemek kültürümüzü geliştirecek sağlıklı sonuçlar doğuran ilişkilerin tanıtımlarını yapıyoruz.
Çeviri: Maria
![[Resim: 20110624173426.jpg]](http://img233.imageshack.us/img233/6592/20110624173426.jpg)
English
Period: 2011-08-18 ~ 2011-08-21
Time: 10:00 ~ 18:00 (Last day 17:00)
Venue: Hall A
Organizer: Korea Restaurant Association
Phone No: +82-6000-8196/ 1067
E-mail: [email protected]
Website: http://expo.ekra.or.kr
We exhibit a variety of food cultures representative of the food trends for the development of the Food Service Industry, and by having the producers and the consumers in one place, we promote their interactions for healthy results such as the globalization of Korean
food, all for the progress of our food culture.
Kaynak/Source: coex.co.kr
Tarih: 2011-08-18 ~ 2011-08-21
Saat: 10:00 ~ 18:00 (Son gün 17:00)
Yer: Salon A
Organizatör: Kore Restoran İşletmeleri
Telefon Numarası: +82-6000-8196/ 1067
E-mail: [email protected]
Website: http://expo.ekra.or.kr
Gıda Enstitüsü'nü geliştirmek için gıda markaları temsilcilerinin yemek kültürlerini sergiliyor ve üreticileri ağirlayıp müşterileri bir yere toplayarak Kore yiyeceklerinin küreselleştirilmesi gibi yemek kültürümüzü geliştirecek sağlıklı sonuçlar doğuran ilişkilerin tanıtımlarını yapıyoruz.
Çeviri: Maria
![[Resim: 20110624173426.jpg]](http://img233.imageshack.us/img233/6592/20110624173426.jpg)
English
Period: 2011-08-18 ~ 2011-08-21
Time: 10:00 ~ 18:00 (Last day 17:00)
Venue: Hall A
Organizer: Korea Restaurant Association
Phone No: +82-6000-8196/ 1067
E-mail: [email protected]
Website: http://expo.ekra.or.kr
We exhibit a variety of food cultures representative of the food trends for the development of the Food Service Industry, and by having the producers and the consumers in one place, we promote their interactions for healthy results such as the globalization of Korean
food, all for the progress of our food culture.
Kaynak/Source: coex.co.kr
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012