yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seobuk Mountain (서북산 / Seobuk-san)

Seobuk Mountain (서북산/ Seobuk-san)

[Resim: 15gt2cy.jpg]

Seobuk Dagi (Seobuk-san), Güney Kore'nin Gyeongsang Eyaleti'ndeki (Gyeongsang-do) Masan Şehri’ne yaklaşık 8 mil uzaklıkta ve 738.5 m (2423 ft) yüksekliğe sahip bir dağdır. Tırmanış için 1,30 saat gerekmektedir. Jindong’un kuzey batısında yer alır.
Güney yamacı, Hakdong Köyü'nü kapsayan açık bir paravan gibidir.
Kore Savaşı’nda bu dağda şiddetli çatışmalar olmuştur ve ölen kahramanlar için anıt taslar bulunmaktadır. Yine de Seobuk Dağı’yla ilgili fazla bir bilgi yoktur..
Gidebilmek için ilk önce Masan Şehri’nin Jindong myeon Bölgesi'ne, sonra Hakdong Köyü rotasını izlemek gerekir...

English

About 8 miles away to the cities of Masan and Gyeongsang and has a height of a mountain is 738,(2,423 ft).hours is required to climb.Jindong'un is located in the north west.Covering the southern slope Hakdong village is like an open front.Violent conflicts in these mountains has been Savasi'nda Korea and there are stone monuments to dead heroes.Nevertheless, much information about the mountain is no Seobuksan ..First to go to the city from there Jindong myeon Masan, Hakdongi, Hakdong village should follow the route ...

--Source--

[Resim: jai3ra.jpg]
[Resim: 214p3lg.jpg]

[Resim: 2s7dseu.jpg]

[Resim: v4mrz6.jpg]

[Resim: v5vqed.jpg]
[Resim: 2pzxyjb.jpg]

[Resim: a43mma.jpg]

[Resim: o70bj4.jpg]

[Resim: 28qw61h.jpg]

[Resim: rcllpc.jpg]

[Resim: kdk574.jpg]

[Resim: vwwdoh.jpg]
[Resim: ajlbab.jpg]

[Resim: rw02a9.jpg]

[Resim: yz43a.jpg]
[Resim: 15660iw.jpg]

[Resim: msoirp.jpg]

[Resim: 2bur85.jpg]

[Resim: awf56q.jpg]
Tanitim için tesekkürler Züleyha... Alkis Alkis
Fotograflar birinde süper bir çentik vadi mazarasi vardi, ayrica tanitim iyi olmus. Tesekkürler. Onay
[Resim: 95267245.jpg]
Tanitim ver fotograf için çok tesekkürler, baya genis bir dagmis. Ve çok sayida Kore Savasinda sehit verildigi içinde üzüldüm.

Züleyha canim çok güzel olmus. Onay Ayrica manzarasi da mükemmel. Paylasim için tesekkürler canim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi