Konu için tesekkürler...
|
Secret Love / 비밀애 (2009)
|
|
Konu için tesekkürler...
Çok güzel.
Paylasim için tesekkürler.
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen ♥
Key is my heart This- ♥ and.. Key is my everything!
Ayni adamdan iki tane süpermis.
![]()
Bekledigim gibi bir film degildi.
Ben daha masum, tatli bir ask filmi bekliyordum. ![]() Fazla uzundu bu film ve ben artik son dönem Kore filmlerini izlemekten korkar oldum. ![]() Bu filmin günah keçisi? Bence kadin. Ne olursa olsun, sadakat sözü vermisti, sevgili-ikiz onu çekmeye çalissa da gitmemeliydi. ![]() Sevgili-ikiz kadini kurtaranin kendi oldugunu söylediginde inanmistim. Diger kadinin rolü manidardi ama sevdim. ![]() Filmin sonu filmin tek güzel sahnesiydi sanirim. Köprüde dövüstükleri sahne. Bence ikisi de ölmeliydi. Filmin sonunda yasayanin hangi ikiz oldugu izleyiciye birakilmis. Eger köprünün asagisi suysa deniz biyologu olan sevgili-ikiz kurtulmustur. Ama mektubu gönderenin sorusu:"Hangimizi sevmisitin?" fazla sitemkardi, bu yüzden es-ikiz de olabilir. Yazilar çikmaya basladiginda, sevgili-ikizin kadini ilk kez filmin basindaki kafede görüp asik oldugunu -yani yengesi oldugunu bilmeden- anliyorsunuz ama bu yaptiklarini affettirmez. ![]() Yine de bu filmde basima gelen tevafugu sevdim. Filmdeki köprü, dag, park geçenlerde açmasi için çekirgemle hazirladigimiz yerdi. ![]() Tik tik =) Bu kadar uzun yazmayi planlamiyordum.
Hmm... Demek iki kardes ve bir yenge öyle mi? Çok meraklandirdin.
Izleyecegim.
![]()
Güzel bir filme benziyor, paylasim için tesekkürler.
(09-07-2010, Saat: 18:53)ceyankbyz yazdı: Bekledigim gibi bir film degildi. Yazdiklarina kesinlikle katliyorum... Ama bence yasayan Jin Woo (es- kiz ) oldu... Film boyunca mimiklerine bakip durdum. Bu yüzden böyle düsünüyorum ve ayrica dedigin gibi "Hangimizi sevmistin?" sözüde bunu dogrular nitelikte ama diger ikizde çok sevimliydi. Ona da üzülmedim degil yani...
03-03-2012, Saat: 19:39
Konu için tesekkürler
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|