yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secret Love / 비밀애 (2009)
Konu için tesekkürler... Smile Onay
[Resim: 95267245.jpg]
Çok güzel. Opucuk Paylasim için tesekkürler. Onay
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen
Key is my heart This- and..
Key is my everything!
Ayni adamdan iki tane süpermis. SmileAbaza
Bekledigim gibi bir film degildi. Sad Ben daha masum, tatli bir ask filmi bekliyordum. Sad

Fazla uzundu bu film ve ben artik son dönem Kore filmlerini izlemekten korkar oldum. Sarhos
Bu filmin günah keçisi? Bence kadin. Ne olursa olsun, sadakat sözü vermisti, sevgili-ikiz onu çekmeye çalissa da gitmemeliydi. Ofkeli
Sevgili-ikiz kadini kurtaranin kendi oldugunu söylediginde inanmistim. Sarhos Diger kadinin rolü manidardi ama sevdim. Abaza

Filmin sonu filmin tek güzel sahnesiydi sanirim. Köprüde dövüstükleri sahne. Bence ikisi de ölmeliydi. Filmin sonunda yasayanin hangi ikiz oldugu izleyiciye birakilmis. Eger köprünün asagisi suysa deniz biyologu olan sevgili-ikiz kurtulmustur. Ama mektubu gönderenin sorusu:"Hangimizi sevmisitin?" fazla sitemkardi, bu yüzden es-ikiz de olabilir.

Yazilar çikmaya basladiginda, sevgili-ikizin kadini ilk kez filmin basindaki kafede görüp asik oldugunu -yani yengesi oldugunu bilmeden- anliyorsunuz ama bu yaptiklarini affettirmez. Uyari
Yine de bu filmde basima gelen tevafugu sevdim. Biggrin Filmdeki köprü, dag, park geçenlerde açmasi için çekirgemle hazirladigimiz yerdi. Kralgul

Tik tik =)

Bu kadar uzun yazmayi planlamiyordum. Biggrin
Hmm... Demek iki kardes ve bir yenge öyle mi? Çok meraklandirdin. Biggrin Izleyecegim. Biggrin
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Güzel bir filme benziyor, paylasim için tesekkürler. Onay
(09-07-2010, Saat: 18:53)ceyankbyz yazdı: Bekledigim gibi bir film degildi. Sad Ben daha masum, tatli bir ask filmi bekliyordum. Sad

Fazla uzundu bu film ve ben artik son dönem Kore filmlerini izlemekten korkar oldum. Sarhos
Bu filmin günah keçisi? Bence kadin. Ne olursa olsun, sadakat sözü vermisti, sevgili-ikiz onu çekmeye çalissa da gitmemeliydi. Ofkeli
Sevgili-ikiz kadini kurtaranin kendi oldugunu söylediginde inanmistim. Sarhos Diger kadinin rolü manidardi ama sevdim. Abaza

Filmin sonu filmin tek güzel sahnesiydi sanirim. Köprüde dövüstükleri sahne. Bence ikisi de ölmeliydi. Filmin sonunda yasayanin hangi ikiz oldugu izleyiciye birakilmis. Eger köprünün asagisi suysa deniz biyologu olan sevgili-ikiz kurtulmustur. Ama mektubu gönderenin sorusu:"Hangimizi sevmisitin?" fazla sitemkardi, bu yüzden es-ikiz de olabilir.

Yazilar çikmaya basladiginda, sevgili-ikizin kadini ilk kez filmin basindaki kafede görüp asik oldugunu -yani yengesi oldugunu bilmeden- anliyorsunuz ama bu yaptiklarini affettirmez. Uyari
Yine de bu filmde basima gelen tevafugu sevdim. Biggrin Filmdeki köprü, dag, park geçenlerde açmasi için çekirgemle hazirladigimiz yerdi. Kralgul

Yazdiklarina kesinlikle katliyorum... Ama bence yasayan Jin Woo (es- kiz Biggrin ) oldu... Film boyunca mimiklerine bakip durdum. Bu yüzden böyle düsünüyorum ve ayrica dedigin gibi "Hangimizi sevmistin?" sözüde bunu dogrular nitelikte ama diger ikizde çok sevimliydi. Ona da üzülmedim degil yani...
Izledim güzel bir filmdi. Onay
[Resim: kg37t4p.gif]

Konu için tesekkürler Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi