yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secret Garden/ 시크릿 가든 (2010)
Dört günde bitirdim diziyi. İnsanda değişik duygu tatları bırakan bakılası, tavsiye edilesi güzel bir dizi. Onay
İzlemek istiyorum ama bir şey ayarı yapmam lazımmış Sad
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
izlemek için bir dizi arıyordum çok güzel yorumlar var beğenisi çok olmuş artık başlayabilirim teşekkür ederim SmileAngel
[Resim: th82b5f41e.gif]

Lee Min Ho ❤Lee Min Ki ❤Kim Hyun Joong❤
Jang Geun Suk❤Yung Jong Hwa❤Lee Hong Ki
WooYoung❤Taecyeon❤Kim Soo Hyun❤

Tabiki başlayabilirsin. Bu dizi çok güzel gerçekten. Onay
Bilgisayarımda var, bazen açıp izliyorum öyle. Biggrin
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

tanıtım için teşekkürlerSmile
Bu dizi de hüngür hüngür ağladım. Biggrin Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi.^^
Bu diziyi baya önce görmüştüm. Ruh değiştirme falan diyincee bu beni sarmaz demiştim. Sonra bir arkadaşım çok güzel olduğunu söyledi. Ben de izlemek istedim. Daha dün bitirdim diziyi... Ama Ne diziydi! Hem çok güldüm Biggrin Hem de çook ağladım yaaa...crycry

Ben böyle dizi görmedim. Şu ana kadar birçok kore dizisi izledim beni bu kadar etkilememişti... Yaa nasıl anlatiyim. MÜKEMMELDİ! Onay Çeviri yapan tüm arkadaşlara ve emeği geçenlere 감사합니다 ! (Kamsamnida) {sanırım böyle yazılıyoo}Angel
[Resim: b9jht.jpg]
Benim için 5. bölümden başlar Secret Garden, ondan öncesi hiç sarmamıştı, sonrada fazlasıyla sardıı Biggrin
İzlediğim diziler arasında ilk 3tedir, izlemeyi düşünenlere kesin tavsiyem Smile
Hoş ve güzel diziydi. Tavsiye ederim ;)
İnsanlık yararına yapılan hiçbir şeye çoğunluğun onayı ile ulaşılmamıştır.Işığı diğerlerinden önce görmüş olanlar; yine diğerlerine rağmen, o ışığın peşine düşmeye mahkûmdur...
Hala izlemeyenler var mı? Smile Lütfen kaçırmayın! ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi