yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher / Dae Jang Geum / 대장금 (2003)
Muhtesem bir dizi bitiyorum saraydaki mücevhere ya. Kalp Kalp Kalp Kalp
Tesekkürler. Onay (: Bunun ne zaman yayinlanacagini bilen var mi? Herhangi bir dizi de olur. Kore...

Ya arkadaslar bu dizi bir ayriydi, seviyorum Lee Young Ae'yi. Biggrin
[Resim: 53192018.jpg]
Always Keep The Faith!
Çok sevdigim bir dizi. Keske bir daha baslasa.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Dizi öyle bir dizi ki Trt'de izledigim de bazen misafirimiz oldugu zaman kaçiriyorduk ama tekrari için gece yarisi uykumdan kalkar izlerdim. Smile Hangi insan evladi yapar bunu? Smile) bir tek kendimde görmüstüm. Biggrin Herkes büyüyünce doktor ögretmen olmak ister ama ben de Jang Geum (cangema ) gibi olmak isterdim. Smile Her seyi ile etkileniyor ve her dafesinda daha da neler olcagini merak ediyordum. Smile Ilk defa bölümün sonuna kadar bir diziyi izlemistim ama ikinci defa yayinlandigi zaman fazla etkilenemiyordum ve kendime izlemeyecegime dair söz verdim çünkü hepsi tadinda kalsin istedim. Smile
Ilk izledigim Kore dizisiydi. ^^
Tesekkürler. ^^
Tesekkürler. ^^
Güzel bir diziydi. Biggrin
♥ ☼Lee Min Ho☼ ♥ ♪T.O.P ♪ ♥

Kore'yi bu diziyle tanidim. Benim için yeri ayri, çok güzel bir diziydi.
Gerçek Aşk, MUHAMMED'ül Aşktır.(s.a.v)
Gençliğine Güvenip Vakit Cok Erken Derken,ELVEDA Bile Dizemezsin Giderken.N.F.K
Selamlar...
Hemen hepimizin severek seyrettigi bir diziymis bu anlasilan. Bir çogumuzun da bu forumda bulusmasina da sebep olan. Smile Peki bu güzel diziyi edinebilecegim bir yer var mi? Dvd box set istiyorum, Türkçe olmayacaktir. Muhtemelen, ama en azindan dogru dürüst yapilmis Ingilizce çevirisi de olur.
Yardimci olabilecek var midir ki? Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi