yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sangmyung University / 상명대학교
Sangmyung University / 상명대학교

[Resim: D9rzam.jpg]

Sangmyung Üniversitesi Güney Kore'de özel, karma eğitim veren bir üniversitedir. Seoul'un merkezinde ve Cheonan'da kampüsleri ile hizmet vermektedir.

Tarihçesi
Japon Kore yarımadasının kontrolünde tuttuğu üniversitenin başlangıcını 1937den bu yana takip edebilirsiniz. Sangmyung Akademisi gençler için olan Yüksek Öğrenimini geleceğin ulusal liderlerini yetiştirme amacı ile bu yıl kurdu.
1965'te akademi kadın öğretmen koleji ve 1986'da da kadın üniversitesi oldu. 10 yıl sonra, Sangmyung Kadın Üniversitesi erkekleri de kabul etmeye başladı. Sangmyung Üniversitesi 2006 yılında karma eğitim kurumu olarak onuncu yıl dönümünü kutladı. Sangmyung Üniversitesi öğretim üyelerine göre, öğrenciler, mezunlar ve toplu üyeler, kadınlarda başarılı olduğu gibi erkek eğitim imkanlarını genişletmek için harekete başladı. Kütüphane doluluk oranları ve lisansüstü istihdam oranları 1996 yılından bu yana arttı. Sangmyung Kyoungsun Im'ın yardımı ile karma eğitime başladığından beri mezunlar faaliyetlerindeki dalgalanma için erkek mezunlar büyük ölçüde sorumlu olmuştur.

Önemli Mezunlar
♦- Go Soo (Aktör)
♦- Kim Jaewon (Aktör)
♦- Kang Dong-won (Aktör)
♦- Kim Dong Wan (Shinhwa)
♦- Nam Ji Hyun (4minute)
♦- Oh SeungA (Rainbow)
♦- Cho Youjeen (Cherry Filter)
♦- Kim eunjung (Mücevher)
♦- Hyun Jun (M. Pire)
♦- Park Seyoung (Oyuncu)

Sangmyung Üniversitesi Resmi Sayfası (Korece)

[b]ENGLISH

Sangmyung University is a private, coeducational university in South Korea. It operates campuses in central Seoul and in Cheonan.

History
The university can trace its beginnings to 1937 when the Japanese held control of the Korean peninsula. It was in this year that the Sangmyung Academy for Higher Learning for the Young was established with the hopeful objective of grooming future national leaders.
By 1965, the academy became a women's teacher's college and then a women's university in 1986. Ten years later, Sangmyung Women's University began to admit men. 2006 marked Sangmyung University's 10th anniversary as a co-educational institution. According to faculty members, students, alumni and members of the community, Sangmyung University's move to expand education opportunities to men as well as women has been a success. Library occupancy rates and graduate employment rates have increased since 1996. Male alumni have been largely responsible for the surge in alumni activities since Sangmyung went co-educational with the assistance of Kyoungsun Im.

Notable Alumni
♦- Go Soo (Actor)
♦- Kim Jaewon (Actor)
♦- Kang Dong-won (Actor)
♦- Kim Dong Wan (Shinhwa)
♦- Nam Ji Hyun (4minute)
♦- Oh SeungA (Rainbow)
♦- Cho Youjeen (Cherry Filter)
♦- Kim eunjung (Jewelry)
♦- Hyun Jun (M. Pire)
♦- Park Seyoung (Actress)

Sangmyung University Official Home Page (Korean)

Çeviri/Translation
seymaland

Kaynak/Source[/b]
Bu güzel tanıtım için teşekkürler..Alkis

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Teşekkürler ^^
Teşekkür ederiz.

>>> https://www.facebook.com/groups/43660099...1/?fref=ts
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Teşekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi