yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sad Love Story (Sad Sonata, Hüzünlü Ask Hikayesi) 2005 [TAMAMLANDI]
(07-08-2009, Saat: 13:34)kaderim yazdı: Sagolun arkadaslar sayenizde hergün yeni bir dizi izliyorum..Hergün 1 dizinin 1 bölümünü koydum onu izliyorum...Beni dizikolik haline getirdinizSmile

Bu çok hos bir dizi ya. Bugün yetisirse K-Screen'a eklerim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Güzel bir diziye benziyor.. Listeye ekledim Smile
Bütün ugras,çaba ve paylasimlarinizdan dolayi çok tesekkür ederim Smile
Seçil Karatoprak
çok güzel bir dizi,konu için tesekkürler
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM
Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
(07-08-2009, Saat: 13:36)sunshine yazdı:
(07-08-2009, Saat: 13:34)kaderim yazdı: Sagolun arkadaslar sayenizde hergün yeni bir dizi izliyorum..Hergün 1 dizinin 1 bölümünü koydum onu izliyorum...Beni dizikolik haline getirdinizSmile

Bu çok hos bir dizi ya. Bugün yetisirse K-Screen'a eklerim. Smile

Eklenirse çok güzel olur gerçekten..Bugün sadece 1 bölümlük izledim..Haftalik programima onu da eklerim..Tekrar tesekkür ederiz arkadaslar.. HarikasinizAlkis
Yorumlara bakilirsa çok güzel bir dizi. Listeye ekledim, izlemeliyim mutlaka. Onay
Paylasim için çok tesekkürler. Smile
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Tugba abla hakikaten süpersin. Alkis Bu dizi insanlari aglamaktan harap düsürür.Birazini izlemistim.Devamini buradan izlemek nasipmis.. Biggrin
Sad Love Story (Sad Sonata, Hüzünlü Ask Hikayesi) 2. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklenmistir!
Hakkınızı helal edin. ~
Sad Love Story (Sad Sonata, Hüzünlü Ask Hikayesi) 3. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklendi!!!
Hakkınızı helal edin. ~
Tekrar elinize emeginize saglik arkadaslar zevkle izlebecek bir dizi tavsiye edilir ...Smile
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Önerilere ve buradaki yorumlara göre çok güzel,etkileyici bir dizi.Tesekkür ederiz...Smile Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi