yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Republic of Korea Undergraduate Scholarship 2013
Republic of Korea Undergraduate Scholarship / Kore Hükümeti Lisans Bursu

[Resim: 20110822001310.jpg]

2012 yılı Kore Hükümeti Lisans Bursu’na Türk öğrenci alımı aşağıdaki şekilde gerçekleşecektir. Kore’de okumak isteyen Türkler’in katılımı beklenmektedir.

- Seçim Türü: Lisans
- Kontenjan: 2 Kişi

Başvuru Şartları

* Türk vatandaşı (Kendi ve ebeveyin) olmalıdır.
* 1988 yılı 1 Mart’tan sonra doğmalıdır.
* Lise not ortalaması 80 veya 80 üstü olmalı veya 20% olmalıdır.
* Daha önce Kore’de lisans programına başvurmamış olmalıdır.
* Korece veya İngilizce bilenlere ek puan verilmektedir.

Burs Kapsamı

Ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti, aylık harcamalar, okul masrafı, Kore’de oturmaya destek parası, Türkiye’ye dönüş hazırlıkları için para, Korece eğitim ücreti vb.

Gereken Belgeler

Başvuru belgesi, Sözleşme, Özgeçmiş, Okuma planı, Tavsiye mektubu 2 tane, Kendinizin işaretlediği sağlık belgesi, Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Transkript, Korece veya İngilizce sınav sonuç belgesi (varsa), Nüfus kayıt örneği veya Ebeveyinin pasaport fotokopisi.
*Bütün formlar ektedir.

Önemli

* 1 orjinal ve 3 fotokopi olmak üzere 1 orjinal bir zarfta, 3 fotokopi bir zarfta konulmalıdır.
* Bütün fotokopiler A4 kağıda tek yönlü olmalıdır.
* Eksik belge olmamalıdır. (Belgesi eksik olanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.)
* Bütün Başvuru Formu, Ö<geçmiş, Okuma Planı, Tavsiye mektubu Korece veya İngilizce olmalıdır
* Liseden mezun olmayanlar başvuramazlar.
* Üniversitede okuyup yukarıda belirtilen yaş sınırını geçmeyenler başvurabilir.
* Üniversite mezunu olsanız bile yukarıda belirtilen yaş sınırını geçmediyseniz başvurabilirsiniz

Seçim Planı

20 Eylül 2012: Kore Hükümeti Lisans bursu seçimi hakkında açıklama semineri
16 Ekim – 19 Ekim: Belge inceleme ve elemeyi geçenlerin ilan edilmesi
5 Kasım – 9 Kasım: Mülakat ve sonucun ilan edilmesi

Başvuru Yöntemi

Başvurmak için gereken belgelerin hazırlanıp Kore Kültür Merkezi’ne (Paris caddesi No.74, Kavaklıdere, Ankara) bizzat veya posta ile ulaştırılması gerekmektedir.

İletişim: Kore Kültür Merkezi (Younguk Seo, 0312 468 30 50)

Daha fazla Bilgi ve Formlar Kore Kültür Merkezi’nin web sayfasından alabilirsiniz.

.rar   붙임1.2013+KGSP-U+모집요강+%28Application+Guidelines%29-updated+version.rar (Dosya Boyutu: 200.69 KB / İndirme Sayısı: 80)

Kaynak/Source
Duyuru için teşekkür ederiz...Onay

>>> https://www.facebook.com/pages/korea-fan...2387364063
Teşekkürler.
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Burs kapsamı çok iyiymiş. Teşekkürler. ^^
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Burs harika ötesi ama o kadar büyüyemedim malesef.. cry
Gidecek olanlara şans diliyorum.. Şimdiden hayırlı olsun. Teşekkürler. Smile
Çok güzel bir imkan başvuracaklara başarılar diliyorum Smile
Ben şimdi coğrafya 3.sınıfta okuyorum kaldığım yerden devam edebilecek myim orda yoksa başka bir bölüm mu okuyor olacağım orda tam anlamış değilim doğum tarihim tutuyor lise mezuniyet puanım 74 filandı sanırım oluyor mu?
Çalışkan öğrenciler burs sizi bekler. İmkanı sağlayanlara teşekkür ederiz.^^
Ben hiç anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
(14-09-2012, Saat: 23:43)Anime Girl yazdı: Ben şimdi coğrafya 3.sınıfta okuyorum kaldığım yerden devam edebilecek myim orda yoksa başka bir bölüm mu okuyor olacağım orda tam anlamış değilim doğum tarihim tutuyor lise mezuniyet puanım 74 filandı sanırım oluyor mu?

Haklısın... Böyle bir durumda ne olacağını açıklayabilir misiniz?? Huh

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi