yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ramen / 라면
Arkadaslar iste ramenin tadina baktim ve fazla begenmedim... Sad bir kaç fotograf iste Kore usulü Ramen. Biggrin
[Resim: dsc00051ck1.jpg]
[Resim: dsc00051ck1.fd319625ab.jpg]
[Resim: dsc00052ji6.jpg]
Will u be there?
Dershaneden benim Kore hayranligimi bilen bir arkadasim bana ramen almis tavuklu olanindan.Smile
Markette görmüs üzerinde Kore yazinca hemen almis kendi de pek begenmis. Smile
Ben de onun sayesinde yemis oldum sagolsun.Smile
Begendim tadi gayet güzelmis.Smile
Tavsiye ederim.Smile

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
Ne kadar güzeldir bilmiyorum ama Kore mutfagi olursa bütün yemeklerinin tadina bakabilirim. Smile
Aynen de... Tabi pismis olmak kaydiyla...BiggrinBiggrinBiggrin

En yakin zamanda bende alip bakacagim tadina...
Art of seduction da kredi kartlari çalismayinca Song ve Son Ye Jin bundan yiyorlardi... Yani kutusu ayniydi ,sulu makarnamsi bisiydi..Buydu iste sanirsam..Aman herneyse iste öyle bir yiyorlardi ki agzim sulanmisti...Biggrin
Sonunda buldumBiggrin Hatta o sevinçle 3 çesidini de aldim Ramen'in ama ee sey ben de begenmedim ya,sanirim Kore'ye gidince açimSadYerken dönerin ayranin gözünü seveyim falan dedim,simdi bi umudum kimchideBiggrin Koreliler yerken insanin cani çekiyor,çok güzel olacagini tahmin ediyordum ama umdugum gibi çikmadi,döktüm yiyemeyinceBiggrin Neyse gülü seven dikenine katlanirBiggrin Bari çektigim sekil sekil resimlerini koyayim arkadaslarinBiggrin

[Resim: grnt007sb2.jpg]
[Resim: grnt000ia3.jpg][Resim: grnt008ak3.jpg]
Bende tavuklusundan birde acilisindan yedim. Tavuklusunu pek begenmedim ama acilisi çok güzeldi. BiggrinBiggrin Bahar abla resimler çok sekil çikmis. Biggrin
Bende mantar aromalisindan yedim.... Yorum yok...SadSadSad Bu arada çubuklarda pek güzel...Biggrin
Bahracim resimler çok güzel.Smile Tesekkürler...
Will u be there?
Tavuklu olanin tadini bilmiyodum bugün baktim,bende onu çok begendim ya BiggrinBiggrinBiggrin Mantarli ve acilisini hiç begenmemistimBiggrin Neyse Kore'ye gidersem aklimda bulunsun tavuklu olanini alirim artik hepBiggrin Evet ya o çubuklari bende çok seviyorum canlarim Ye-in'im saolsun yineBiggrin Edacim bi de tavuklusunu dene sen mantarli cidden çok kötüBiggrin
Tamam tesekkürler Deneyecegim...Smile
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi