Rabokki / 라볶이
![[Resim: 19512003.jpg]](http://img835.imageshack.us/img835/8708/19512003.jpg)
Malzemeler ( 2 kişilik)
Ana malzeme
2 avuç pirinç keki
ramen
2 avuç lahana
¼ soğan
Yan malzemeler
1 avuç yeşil soğan
10 parça susam yaprağı
ançuez ve esmer su yosunu ile yapılan yumurta çorbası ( 5 bardak su, 1 yaprak esmer su yosunu ve 10 parça ançuez ile)
Terbiyesi
3 kaşık Gochujang
2 kaşık nişasta şurubu
yarım kaşık şeker
1 kaşık kırmızı biber tozu
1 kaşık ezilmiş sarımsak
yarım kaşık susam yağı
1 kaşık susam tohumu
1 kaşık ramen çeşnisi
Yapılışı
* 5 bardak suyu esmer su yosunu ve ançuez ile 10 dk kaynatın ve tümünü sudan alın.
![[Resim: 69733644.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/2796/69733644.jpg)
* Gochujang, nişasta şurubu, şeker, kırmızı biber tozu ve ezilmiş sarımsağı tavaya koyun. Ramen çeşnisinden yalnız 1 kaşık ekleyin tamamını değil.
![[Resim: 27489241.jpg]](http://img825.imageshack.us/img825/331/27489241.jpg)
* Ramen ve 2 avuç ıslatılmış pirinç kekini 1 dk kaynatın.
![[Resim: 68838095.jpg]](http://img23.imageshack.us/img23/5609/68838095.jpg)
* Lahana ve soğanı 2 dk kaynatın.
![[Resim: 32857090.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/7581/32857090.jpg)
* Yeşil soğan, susam yaprağı ve haşlanmış yumurtayı kaynatın.
![[Resim: 37957635.jpg]](http://img440.imageshack.us/img440/901/37957635.jpg)
![[Resim: 92788675.jpg]](http://img546.imageshack.us/img546/4497/92788675.jpg)
* Altını kapatın ve susam yağı ile tohumlarını hazır olan rabokkinin üzerine koyun.
Çeviri: soojong
English
Ingredients (2 Servings)
Main Ingredients
(2 handful) Rice cake
(1p) ramen
(2 handful) cabbage
(1/4p) onion
Sub Ingredients
(1 handful) green onion
(10 sheets) sesame leaf
(1p) boiled egg soup of anchovy and kelp : (5 cups) water, (1 sheet, 10cm square) kelp, (10pcs) anchovy
Seasoning
(3s) red pepper paste (Gochujang)
(2s) starch syrup
(0.5s) sugar
(1s) red pepper powder
(1s) crushed garlic
(0.5s) sesame oil
(1s) sesame seed
(1s) power for ramen
* Boil the (5 cups) water with kelp and
(10pcs) anchovy for soup for 10 min. remove all from the water
* Put (3s) red pepper paste (Gochujang), (2s) starch syrup, (0.5s) sugar, (1s) red pepper powder and (1s) crushed garlic into the wok.
[please add only one spoon(10ml) for power of ramen, not whole]
* Boil the (1p) ramen and (2 handful) soaked rice cake for 1 min.
* Boil (2 handful) cabbage and (1/4p) onion for 2 min.
* Boil (1 handful) green onion, (10 sheets) sesame leaf and (1p) boiled egg
* Turn off and (0.5s) sesame oil and (1s) sesame seed topping over prepared Rabokki
Kaynak / Source
![[Resim: 19512003.jpg]](http://img835.imageshack.us/img835/8708/19512003.jpg)
Malzemeler ( 2 kişilik)
Ana malzeme
2 avuç pirinç keki
ramen
2 avuç lahana
¼ soğan
Yan malzemeler
1 avuç yeşil soğan
10 parça susam yaprağı
ançuez ve esmer su yosunu ile yapılan yumurta çorbası ( 5 bardak su, 1 yaprak esmer su yosunu ve 10 parça ançuez ile)
Terbiyesi
3 kaşık Gochujang
2 kaşık nişasta şurubu
yarım kaşık şeker
1 kaşık kırmızı biber tozu
1 kaşık ezilmiş sarımsak
yarım kaşık susam yağı
1 kaşık susam tohumu
1 kaşık ramen çeşnisi
Yapılışı
* 5 bardak suyu esmer su yosunu ve ançuez ile 10 dk kaynatın ve tümünü sudan alın.
![[Resim: 69733644.jpg]](http://img43.imageshack.us/img43/2796/69733644.jpg)
* Gochujang, nişasta şurubu, şeker, kırmızı biber tozu ve ezilmiş sarımsağı tavaya koyun. Ramen çeşnisinden yalnız 1 kaşık ekleyin tamamını değil.
![[Resim: 27489241.jpg]](http://img825.imageshack.us/img825/331/27489241.jpg)
* Ramen ve 2 avuç ıslatılmış pirinç kekini 1 dk kaynatın.
![[Resim: 68838095.jpg]](http://img23.imageshack.us/img23/5609/68838095.jpg)
* Lahana ve soğanı 2 dk kaynatın.
![[Resim: 32857090.jpg]](http://img849.imageshack.us/img849/7581/32857090.jpg)
* Yeşil soğan, susam yaprağı ve haşlanmış yumurtayı kaynatın.
![[Resim: 37957635.jpg]](http://img440.imageshack.us/img440/901/37957635.jpg)
![[Resim: 92788675.jpg]](http://img546.imageshack.us/img546/4497/92788675.jpg)
* Altını kapatın ve susam yağı ile tohumlarını hazır olan rabokkinin üzerine koyun.
Çeviri: soojong
English
Ingredients (2 Servings)
Main Ingredients
(2 handful) Rice cake
(1p) ramen
(2 handful) cabbage
(1/4p) onion
Sub Ingredients
(1 handful) green onion
(10 sheets) sesame leaf
(1p) boiled egg soup of anchovy and kelp : (5 cups) water, (1 sheet, 10cm square) kelp, (10pcs) anchovy
Seasoning
(3s) red pepper paste (Gochujang)
(2s) starch syrup
(0.5s) sugar
(1s) red pepper powder
(1s) crushed garlic
(0.5s) sesame oil
(1s) sesame seed
(1s) power for ramen
* Boil the (5 cups) water with kelp and
(10pcs) anchovy for soup for 10 min. remove all from the water
* Put (3s) red pepper paste (Gochujang), (2s) starch syrup, (0.5s) sugar, (1s) red pepper powder and (1s) crushed garlic into the wok.
[please add only one spoon(10ml) for power of ramen, not whole]
* Boil the (1p) ramen and (2 handful) soaked rice cake for 1 min.
* Boil (2 handful) cabbage and (1/4p) onion for 2 min.
* Boil (1 handful) green onion, (10 sheets) sesame leaf and (1p) boiled egg
* Turn off and (0.5s) sesame oil and (1s) sesame seed topping over prepared Rabokki
Kaynak / Source