17-12-2011, Saat: 1:10
(Son Düzenleme: 25-01-2013, Saat: 0:14, Düzenleyen: primadonna.)
Quick & Easy Korean Cooking for Everyone/Herkes Için Hizli ve Kolay Kore Yemekleri
![[Resim: 103027984.jpg]](http://img689.imageshack.us/img689/3007/103027984.jpg)
Sayfa : 112
Yayıncı :Japan Publications Trading
Yayın Yılı : 15 Ağustos 2003
Dil : İngilizce
Muhtemelen, en çok bilinen Kore yemekleri acı tadıyla kimchi ve bulkogee adındaki ızgara etlerdir. Ancak, Kore mutfağı; Çin ve Japonya dahil olmak üzere tüm Asya ‘nin etkilerini taşıyan eski ve modern tatların harmanlanmış halidir. Herkes için Hızlı ve Kolay Kore Yemeği Pişirme, lezzetli bir tat elde etmek için kaliteli malzemeler ve baharatlar kullanan Kore mutfağının eşsiz ve taze stilini beğeniye sunan altmıştan fazla tarif içeriyor. Bu kitapta aynı zamanda bu ülkenin en popüler ev yapımı yemekleride yer alıyor.
Çeviri: hazal_
English
Pages: 112
Publisher: Japan Publications Trading
Year: August 15, 2003
Language: English
Perhaps the best-known dishes from Korea are the pungent relish kimchee and the barbequed meats called bulkogee. Korean cuisine, however, includes a blend of old and modern tastes with influences from all over Asia, including China and Japan. Quick & Easy Korean Cooking for Everyone includes over sixty recipes that showcase the uniquely fresh style of Korean cuisine, which utilizes high-quality ingredients and spices to achieve delicious tasting meal. This book also includes some of this country's most popular homemade dishes.
Kaynak/Source
![[Resim: 103027984.jpg]](http://img689.imageshack.us/img689/3007/103027984.jpg)
Sayfa : 112
Yayıncı :Japan Publications Trading
Yayın Yılı : 15 Ağustos 2003
Dil : İngilizce
Muhtemelen, en çok bilinen Kore yemekleri acı tadıyla kimchi ve bulkogee adındaki ızgara etlerdir. Ancak, Kore mutfağı; Çin ve Japonya dahil olmak üzere tüm Asya ‘nin etkilerini taşıyan eski ve modern tatların harmanlanmış halidir. Herkes için Hızlı ve Kolay Kore Yemeği Pişirme, lezzetli bir tat elde etmek için kaliteli malzemeler ve baharatlar kullanan Kore mutfağının eşsiz ve taze stilini beğeniye sunan altmıştan fazla tarif içeriyor. Bu kitapta aynı zamanda bu ülkenin en popüler ev yapımı yemekleride yer alıyor.
Çeviri: hazal_
English
Pages: 112
Publisher: Japan Publications Trading
Year: August 15, 2003
Language: English
Perhaps the best-known dishes from Korea are the pungent relish kimchee and the barbequed meats called bulkogee. Korean cuisine, however, includes a blend of old and modern tastes with influences from all over Asia, including China and Japan. Quick & Easy Korean Cooking for Everyone includes over sixty recipes that showcase the uniquely fresh style of Korean cuisine, which utilizes high-quality ingredients and spices to achieve delicious tasting meal. This book also includes some of this country's most popular homemade dishes.
Kaynak/Source