yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk Fan Club / Queen Seon Duk Sevenler Kulübü 187 Üye
(05-03-2011, Saat: 19:46).*.EsiLa.*. yazdı: Tarihi diziler içinde en sevdigim ikinci dizi benide ekler misiniz??

Ekliyorum. Hosgeldiniz. =)
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Ben de çok sevdim Biggrin beni de ekleyin Happy0064
♥ ☼Lee Min Ho☼ ♥ ♪T.O.P ♪ ♥

Nasil geç kalmisim... Sad
Beni de eklerseniz çok sevinirim... Onay Tesekkürler... Smile
[Resim: 05EJy1R.jpg]
(23-03-2011, Saat: 22:56)Lee Min Hyo yazdı: Ben de çok sevdim Biggrin beni de ekleyin Happy0064

(23-03-2011, Saat: 23:17)Lee Yo - Won yazdı: Nasil geç kalmisim... Sad
Beni de eklerseniz çok sevinirim... Onay Tesekkürler... Smile

Hos geldiniz.Smile
Beni de ekler misiniz? Listede görmedim adimi nasil atlamisim ben bu fan sayfasini:img-cray:

Bugün TRT6 da rastladim diziye hiç bisey anlamadigim halde degistiremedim kanali çok özlemisim Muhtesem Kraliçeyi :icon­­_redface: TRT1 yeni dizi vermiyor bari tekrar Muhtesem Kraliçeyi verseDodgy Ayni heyecanla izleyecegime eminimOnay
(24-03-2011, Saat: 20:59)sanggojae yazdı: Beni de ekler misiniz? Listede görmedim adimi nasil atlamisim ben bu fan sayfasini:img-cray:

Bugün TRT6 da rastladim diziye hiç bisey anlamadigim halde degistiremedim kanali çok özlemisim Muhtesem Kraliçeyi :icon­­_redface: TRT1 yeni dizi vermiyor bari tekrar Muhtesem Kraliçeyi verseDodgy Ayni heyecanla izleyecegime eminimOnay
Ekledim.^^

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Bu muhtesem diziyi iki kez izledim.Mishil i özledigim zaman onun oldugu bölümleri tekrar bakiyorum. Opucuk Bu fana beni de ekleyin
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Beni de ekleyin. Smile

(25-03-2011, Saat: 17:15)ferda-yi garam yazdı: Bu muhtesem diziyi iki kez izledim.Mishil i özledigim zaman onun oldugu bölümleri tekrar bakiyorum. Opucuk Bu fana beni de ekleyin

(25-03-2011, Saat: 21:32)nebu80 yazdı: Benide ekleyin Smile

Adlarinizi üye listesine ekledim. Smile
Hos geldiniz. Smile

Beni de klübe alir misiniz? Kalp Her ne kadar geç farketsemde! Pisman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi