yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen of Reversals / 역전의 여왕 (2010)
(17-11-2010, Saat: 18:05)elif35.5 yazdı: [Resim: 11162010122933pm.jpg]
[Resim: 11162010122942pm.jpg]
[Resim: 11162010122952pm.jpg]
[Resim: 11162010123102pm.jpg]

Iste bu sahne benim kahkalarla güldügüm sahnelerden biriydi... OnayBiggrin

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
@ddeerryyaa Sigir eti çorbasinin suyu muydu neydi. Biggrin Evet komik bir sahneydi. Biggrin Kiyamam ben ona ya. Opucuk Ahjumma tasisaydi keske gücü, kuvveti yerindeydi nede olsa. Dodgy
(27-08-2011, Saat: 17:05)*mygirl* yazdı: @ddeerryyaa Sigir eti çorbasinin suyu muydu neydi. Biggrin Evet komik bir sahneydi. Kiyamam ben ona ya. Opucuk Ahjumma tasisaydi keske gücü, kuvveti yerindeydi nede olsa. Dodgy

Dogrudur canim. Onay Ben tam hatirlayamadim simdi ne oldugunu. Smile (Tamam itiraf ediyorum,dizide sadece Shi Hoo'yu izledigimden,kadinin kocasini ilgilendiren ayrintilari hiç önemsemedim. hysterical )

Ajumma zaten nasil kiydi anlamis degilim seker gibi Shi Hoo'ya. Angry Hiç demiyor da agirdir diye.Çok kizdim çok. Biggrin Biz ekran karsisinda bakmaya kiyamiyorzuz o agir agir seyler tasitiyor.Hem de kim için? Kocasi için.. hysterical

Ama daha çok aci çekecek o Go Yong Shik için. Biggrin

Goo Yong Shik'ten inciler serisi 2... Biggrin (1.si sevgili Ayse'm Opucuk tarafindan (Yong Shik tarafindan Tae Hee'nin tanimlanisi...) yazilmisti sanirim buraya... Onay )

Hwang Tae Hee... (Spoilere yaziyorum izlemeyenler için...)
Goo Yong Shik... Onay
Bende izledim diziyi Biggrin Tek kelimeyle bayildim. Bi insan bu kadar saf,temiz,duygusal,bütün güzellikleri içinde barindiran bi karakter olabilirdi Biggrin Sekreter ile dialoglari çok güzeldi.Park için izlemistim hiç pisman degilim hala onun oldugu sahneleri bastan bastan izliyorum. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi