25-06-2013, Saat: 13:13
(Son Düzenleme: 31-08-2013, Saat: 15:17, Düzenleyen: minho_k-oppa.)
Prugoki
![[Resim: cvp3.jpg]](http://img507.imageshack.us/img507/5062/cvp3.jpg)
Malzemler
1 kg. antrekot (bütün)
3 adet taze soğan
2 dış sarımsak
6 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı susam susam yağı veya sıvıyağ
Tarif
Bütün olarak aldığınız antrekotu çok ince dilimler halinde kesip derin bir kaba koyun. Soğanları kıyıp sarımsakları dövün. Bir nevi terbiye için, içine soya sosu, ince kıyılmış taze soğan, dövülmüş sarımsak, susam yağı veya sıvıyağ ve bir parça da susam atarak adeta yoğurur gibi elinizle karıştırın. Bu terbiye ete nefis bir koku ve lezzet verir. Daha sonra ızgaranızı kızdırarak etlerinizi kızartın. Etlerin suyunu kaybetmemesi ve kurumaması için bir tarafları kızarınca hemen çevirin ve diğer tarafları çok kızarmadan alın. Eğer ızgaranız yoksa yapışmayan bir tavada etleri kızartabilirsiniz. Daha sonra sıcak olarak olarak haşlanmış pirinçle servis yapın.
English
Materals
1kg. Antrekot (all)
3 crisp onions
2 Cloves of garlic
6 Tbsp soy sauce
1 Tbsp sesame, sesame oil or oil
Description
All received as a very thin slice antrekotu into deep rough cut and sheep. Beat chopped garlic bulbs. Knead almost like throwing a piece of sesame in the mix by hand to nurture a kind, into the soy sauce, finely chopped green onion, minced garlic, sesame oil or vegetable oil. This training gives the meat a delicious fragrance and flavor. Then fry Grill toaster heating gums. Blush to lose water and dry out the meat immediately turn to the parties and other parties Get your very browning. If you are a non-stick grill pan, fry meat. Serve with boiled rice as hot as later.
Kaynak / Source: Türkiye'nin bir internet sitesine ait tanıtımdır. İngilizceye çevrilmiştir.
Introduction of a website in Turkey. Translated into English.
![[Resim: cvp3.jpg]](http://img507.imageshack.us/img507/5062/cvp3.jpg)
Malzemler
1 kg. antrekot (bütün)
3 adet taze soğan
2 dış sarımsak
6 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı susam susam yağı veya sıvıyağ
Tarif
Bütün olarak aldığınız antrekotu çok ince dilimler halinde kesip derin bir kaba koyun. Soğanları kıyıp sarımsakları dövün. Bir nevi terbiye için, içine soya sosu, ince kıyılmış taze soğan, dövülmüş sarımsak, susam yağı veya sıvıyağ ve bir parça da susam atarak adeta yoğurur gibi elinizle karıştırın. Bu terbiye ete nefis bir koku ve lezzet verir. Daha sonra ızgaranızı kızdırarak etlerinizi kızartın. Etlerin suyunu kaybetmemesi ve kurumaması için bir tarafları kızarınca hemen çevirin ve diğer tarafları çok kızarmadan alın. Eğer ızgaranız yoksa yapışmayan bir tavada etleri kızartabilirsiniz. Daha sonra sıcak olarak olarak haşlanmış pirinçle servis yapın.
English
Materals
1kg. Antrekot (all)
3 crisp onions
2 Cloves of garlic
6 Tbsp soy sauce
1 Tbsp sesame, sesame oil or oil
Description
All received as a very thin slice antrekotu into deep rough cut and sheep. Beat chopped garlic bulbs. Knead almost like throwing a piece of sesame in the mix by hand to nurture a kind, into the soy sauce, finely chopped green onion, minced garlic, sesame oil or vegetable oil. This training gives the meat a delicious fragrance and flavor. Then fry Grill toaster heating gums. Blush to lose water and dry out the meat immediately turn to the parties and other parties Get your very browning. If you are a non-stick grill pan, fry meat. Serve with boiled rice as hot as later.
Kaynak / Source: Türkiye'nin bir internet sitesine ait tanıtımdır. İngilizceye çevrilmiştir.
Introduction of a website in Turkey. Translated into English.