yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Protect The Boss / 마지막 여비서 (2011)

Protect The Boss / 마지막 여비서 (2011)

Yönetmen: Son Jung-Hyun
Senarist: Kwon Ki-Young
Yayın Kanalı: SBS
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 3 Ağustos 2011
Yayın Günü: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular

Choi Gang-Hee - No Eun-Sul
Kim Jaejeong - Cha Moo-Won
Min Ji-hye - Seo Na-Yoon
Ji Sung - Cha Ji-Hun

İş bulmaya çalışan bir kadın (Choi Gang-Hee), sonunda bir sekreter olarak iş bulur. Sonra da yakışıklı patronuna aşık olur.

Not:
"Last Secretary" SBS'de Çarşamba ve Perşembe 21:55'te City Hunter'dan önceki boş saatte yayınlanacak.

Kaynak / Source

[Resim: boss31.jpg]

English
Director:
Son Jung-Hyun
Writer: Kwon Ki-Young
Network: SBS
Episodes: 16
Release Date: August 3, 2011
Runtime: Wednesday & Thursday 21:55
Language: Korean
Country: South Korea

Cast
Choi Gang-Hee
Kim Jaejeong

Plot
A woman (Choi Gang-Hee) struggles to find, but finally lands a job as a secretary. She then falls in love with her handsome boss ...

Notes
1."Last Secretary" takes over the SBS Wednesday & Thursday 21:55 time slot previously occupied by "City Hunter".
Yeni dizi yasasin. ^^
Konusu ilginç hemen baslasin da izleyelim. Tanitim için tesekkürler. ^^
"Sonra da yakisikli patronuna asik olur."

Patronu merak ettim. Abaza Konusu güzele benziyor. Onay
Paylasim için tesekkürler canim. Opucuk

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Paylasim için tesekkürler canim güzel birseye benziyor. Onay
Jaejoong Kim'in oyuncular arasinda olma ihtimali varmis~

kaynak: allkpop.com
[Resim: swqa4a33.gif]
IU (Lee Ji-eun | 이지은)ㅇㅇㅇ saranghae~ (^.^)'
C.N Blue | KARA ♥ | MBLAQ | SHINee | F.T Island | 2PM/AM | Jaejoong Kim | Taeyang & G-Dragon | Beast | Secret | Yuya Matsushita | UVERworld | Jay Park | Epik High | IU ♥

Kim Jaejeong Last Secretary Dizisinde Oynayacak

[Resim: wallmanghesso.jpg]

JYJ’in Kim Jaejoong’unun bir dramada oynayacağı kesinleşti. Kim Jaejoong 3 Ağustosta SBS’nin şu anki Çarşamba-Perşembe dizisi City Hunter yerine başlayacak olan The Boss Has Changed’de erkek başrol olacak.

Onun ve dramayı bekleyen hayranları için Kim Jaejoong’un şu sıralar kendini oyunculuk eğitimine verdiği biliniyor.

2011’in ikinci yarısında JYJ’in Kim Jaejoong’unun bir dramada oynayacağı bir çok kez söylendikten sonra SBS temsilcilerinden biri Kim Jaejoong’un yeni drama “Last Secretary”de oynayacağını söyledi.

Kim Jaejoong 30’lu yaşlarında Cha Muheon isimli şık ve karizmatik bir adamı oynayacak. Finans dünyasında aktif hem çok güçlü hem de nazik bir adam olarak Cha Muheon “Prens” takma adına sahip ve insanların aklını okuyabiliyor. Ayrıca Muheon ve kuzeni Jeheon’u içine alan bir aşk üçgeninin dizide yer alacağı da açıklandı.

2009 yılında “Heaven's Postman” filminde yer aldıktan sonra bu Kim Jaejoong’un yer alacağı ilk Kore dizisi.

Jaejoong geçen yıl Japon medyasının ilgisini çekti ve “Sports Nikkan Drama Grand Prix”de “Sunao ni Narenakute” deki rolüyle “En iyi yardımcı oyuncu” kategorisinde 1 numara olmuştu.
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Choi Kang Hee turnayi gözünden vurdu, vallahi aradaki yas farki çok ama Jejung kapatir onu olgunlugu ile. Abaza
Arkadaslar bir sey soracagim. Burada da haber eklenmis ama bazi yerlerde baska türlü yazdigi için herhangi bir karar degisikligi olup olmadigini ögrenmek için soruyorum. Smile Çünkü Kore dizilerinde son anlarda oyuncu degisikligini birkaç kez görmüstüm. O yüzden yanlis anlasilmak istemem. OpucukOpucuk
Okudugum bazi yerlerde basrol erkek oyuncunun Ji Sung (Kim Soo Ro,Royal Family oynadigi yapimlardan bazilari) oldugu, patronun o olacagi yaziyordu. Kim Jae Joong'unda 30'lu yaslarinda Ji Sung'un kuzeni olan "Prens" olarak anilan ikinci basrol oldugu yaziyordu. Son anda böyle bir degisiklik olup olmadigini bilen var mi? Yoksa benim okudugum yerlerde mi yanlis yaziyordu? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Merak ettim de... BiggrinBiggrinBiggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Ji Sung nasil bir oyuncu bilemem ama Jaejeong'un çok iyi bir oyuncu olduguna emin olabilirsin. Onay
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(26-06-2011, Saat: 14:29)dadl_u yazdı: Ji Sung nasil bir oyuncu bilemem ama Jaejeong'un çok iyi bir oyuncu olduguna emin olabilirsin. Onay

Ji Sung gerçekten iyi bir oyuncu. Bana göre öyle en azindan. Onay Jae Joong'u bir tek DBSK'nin kendileri için çektigi filmlerden birinde izlemistim, o da kaç yil önce. O yüzden onun hakkinda pek bir sey diyemem. Ama o filme göre kisa bir yorum yapacak olursam DBSK'nin üyelerinin içinden oyunculuga en yatkin olani Park Yoo Chun. Onay Zaten o da kendini kanitladi. Ama kendini gelistimis bir Jae Joong görürsem de pek mutlu olurum. Smile Dedigim gibi dilerim her sey onun için en iyi sekilde olur. OnayOnay

Ama hani her hayran kendi sevdigi kisiyi tutar ya bendeki de o olsa gerek ki. Smile Ji Sung'un basrol olmasini isterdim. Smile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi