yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prosecutor Princess / 검사 프린세스 (2010)
[quote='ddeerryyaa' pid='1648467' dateline='1301396865']
Hep bu dizi yüzünden Park Shi Hoo hastaligim basladi... Kalp:icon­­_redface: Pisman miyim? Tabi ki de hayir... :img-hysterical: Saka bir yana dizi çok güzeldi...Ama Avukat Seo In Woo hepsinden güzeldi... Opucuk:img-hysterical:

Mükemmel Komsu izledinmi orada hep agladi benim içim eridi buradaBiggrin

(29-03-2011, Saat: 15:13)nebu80 yazdı: [quote='ddeerryyaa' pid='1648467' dateline='1301396865']
Hep bu dizi yüzünden Park Shi Hoo hastaligim basladi... Kalp:icon­­_redface: Pisman miyim? Tabi ki de hayir... : Saka bir yana dizi çok güzeldi...Ama Avukat Seo In Woo hepsinden güzeldi...

Mükemmel Komsu izledinmi orada hep agladi benim içim eridi buradaBiggrin

Onu da izledim... Smile Garibim orada da çok çekti... Aglaelsalla Yalniz benim dikkatimi su çekti bu Shi Hoo oynadigi her karakterde esas kizin kalbini çaliyor... Ki bu ikinci adam olarak girdigi dizilerde de öyle... Biggrin Hep basrol erkekten rol çaliyor... BiggrinOnay Senariste biliyor tabi Shi Hoo'yu... BiggrinBiggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
güzele benziyor en kisa zamanda izlemeye çalisicam
A...aa güzel dizilerden birini daha izledim. Onay Sizlerde izleyin arkadaslar siddetle tavsiyeBiggrin Müzikleri de çok güzelOnay
[Resim: kg37t4p.gif]

Izlenecekler listesine bir aday daha.~ Biggrin
Güzel bir dizi gibi, konusu sevdigim çesitte.
Tanitim için tesekkür ederiz. ^^
Izlenmeye deger bi dizi tavsiye ediyorum Smile Lee Jong Suk Çok tatliii Biggrin
DongHae my sweetheart
IU lover^^

Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
(22-06-2010, Saat: 21:50)ecegül yazdı: Harika ötesiydi harika. Onay Ama yine Kore dizilerinin olmazsa olmazlari içindeydi, esas oglan bir sene disari gitti, aile aralarina girdi veee en kötü olani da yine son 3 dakikaya sikismis mutlu son vardi. Kizgin Ama bunun disinda harikaydi, ayy Park Shi Hoo'ya bayildim. Opucuk

yorumun süper..son 3 dakikaya sikismis final..Biggrin izlemekten vazgeçmistim ama birkaç trailer görünce merak ettim..üzerine birde yorumlar..yeniden listemde..Biggrin
sanirim biraz daha sabirli olmaliyim.. Undecided 6.bölümü bitirdm ama zorla..
ikinci kez ve aşkla..
yaa ilk defa yorumlarla uyusmadm..zaaar zoorr atlaya hoplaya ziplaya izledim..zevk hicc almadim..basrolleri cok sevmeme ragmen..uzgunum siddetle degil hic tavsiye etmem..
(11-10-2011, Saat: 21:39)FZZ yazdı: yaa ilk defa yorumlarla uyusmadm..zaaar zoorr atlaya hoplaya ziplaya izledim..zevk hicc almadim..basrolleri cok sevmeme ragmen..uzgunum siddetle degil hic tavsiye etmem..

Diziyi begenmeyen nadir kisilerdensin.Confused Ben ilk defa bana göre Kore dizileri içinde bu kadar bakimli sik giyinmeyi bilen marka tutkunu bir kadin karakter gördüm. Avukata ise bir sey dememe gerek yoktur herhalde.BlushBiggrin 8. harikaya...Biggrin Finali ise her zamanki klasik Kore finallerindendi.Bence izlenmesi gereken dizilerden.Onay
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi