yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pickled Asian Green Plum Smothered in Gochujang
#1
Pickled Asian Green Plum Smothered in Gochujang

[Resim: m308d0.jpg]

Malzemeler
1 Kilo Asya yeşil erik
1 Kilo şeker
Biber salçası (Gochujang)

Yapılışı
1. Asya yeşil eriklerini iyice temizleyin ve fazla nemi almak için kağıt havlu ile kurutun.
2. Asya yeşil eriklerini ve şekeri birbirinin üstüne koyup, kapaklı büyük bir kapta, doğrudan güneş ışığından uzakta üç ay boyunca saklayın.
3. Üç ay sonra, Asya yeşil eriklerini kavanozdan çıkarın.
4. Dış kabuğunu bir bıçakla soyun ve tüm tohumlarını alın.
5. Asya yeşil eriklerini biber salçasına bulayın.

English

Ingredients
2.2 lbs. Asian green plum
2.2 lbs. sugar
Chili paste (Gochujang)

Instructions
1. Clean the Asian green plums thoroughly and pat dry with a paper towel to remove excess moisture.
2. In a large container with a lid, layer the Asian green plum and sugar on top of each other and store away from direct sunlight for three months.
3. After three months, remove the Asian green plums from the jar.
4. Peel off the outer rind with a knife and remove all seeds.
5. Coat the Asian green plums in chili paste.

Kaynak / Source
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Cevapla
#2
Teşekkürler. Smile
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Cevapla
#3
Erik ve salça bayağı ilginç. Smile
Teşekkürler. Smile
Remember us, remember that
we lived..
''VON''

[Resim: oODZk9.gif]
Cevapla
#4
Pickled Asian Green Plum Smothered in Gochujang
Translated by Yüsra Yüceer

>>> https://www.facebook.com/groups/kgfatr/
Cevapla
#5
Teşekkür ederiz Yüsra. Smile
Cevapla
#6
Teşekkürler.
☆♡ Duygu ♡☆
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi