yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Partner / 파트너 (2009)
ben bu diziyi su anda izliyorum muhtesemm izlemenizi tavsiye ederim
______
nerden izlerim derseniz burdan izleyebilirsiniz... iyi seyirler
SIWON
5.bölümde bitti 6.bölüm gel artik Sarhos Allahrazi
ben hepsi çevrilsin öyle izleyecegim yoksa meraktan ölürüm Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Paylasim için sagolOnay
En kisa zamanda izleyecegim. kendimden utaniyorum resmen, böyle bir dizi var ve ben daha yeni ögrendimPisman ilerdeki meslegim için bir kaç tüyo alirim belki -tabi mezun olabilirsem-SmileSmileSmile bu arada resimler için tesekkürler izlemis kadar oldum sayelerindeOnay
ya arkadaslar hiçbir sekilde bu diziyi izleyemiyorum.wooki'i görmek için her yolu denedim ama bütün yollar artik tikandi.yardimi dokunabilecek birileri varsa minnettar olurumAglaelsalla
(31-01-2010, Saat: 2:06)goojunpyojandi yazdı: ya arkadaslar hiçbir sekilde bu diziyi izleyemiyorum.wooki'i görmek için her yolu denedim ama bütün yollar artik tikandi.yardimi dokunabilecek birileri varsa minnettar olurumAglaelsalla

goojunpyojandi arkadasim ben yardimci olayim sana ama öm atayim sitenin adini,forumda yasak sanirim site adi vermek. Smile
en iyi romantik drama (the partner)Onay
hahaha.the partner'i izleyebildim.israrla izlemek istedigime degdi.çok güzel bir diziydi.olaylar ve kurgusu gerçekten güzeldi.herkese tavsiye ederimOnay
arkadaslar bana da yardimci olabilir misiniz ben de izleyecegim ama hiçbir sitede açilmiyor Sad
[Resim: scaled.php?server=8&filename=cats2gq.jpg&res=medium]
Always & Forever...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi