yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Jung Min - Human Theatre / 인생 극장 (2010) / İnsan Tiyatrosu - Türkçe Alt Yazılı
Tesekkürler kuzular.. Biggrin Ya aslinda daha erken gelecekti ama biliyorsun canim pc kafayi yemisti kendi kendine kapaniyordu.. o yüzden kendine gelince yapabildik.. Smile Hepinize söylüyorum ki simdiden krize girmeye hazir olun!! Biggrin
Süpersin ya. Çok tesekkürler. Sabirsizlikla bekliyordum cidden. Su an izleyemesem de yarin foruma girer girmez buradayim.Biggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Tesekkürler Smile
Çok güzeldi ya Biggrin
Ellerinize saglik Smile
♥ ~ Six Treasure Island Forever ~ ♥
Kocaman tesekkürler. Alkis

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Çok tesekkürler emegin için. Min' in oyunculugunun bir kez daha ne kadar harika oldugunu gördüm. O saçlarini da nasil ahenkle dans ettiriyo Smile Yeni bölümleri sabirsizlikla bekliyorum...
Emegi geçen herkese tesekkürler..Smile
Çok güzel ve heyecan verici bir haber ellerinize saglik.Smile
''Dil pek keskin kılıçtır,kan akıtmadan adam öldürür.''
Çok tesekkürler kizlar.. Hepiniz çok naziksiniz.. Smile Açikçasi dizi ile ilgili sunu söyleyebilirim. Çeviri boyunca her sahnesini ezberlememe ragmen, uploaddan hemen sonra izleyince yine kahkaha krizlerine girdim.. Tek kelimeyle harika! JungMin piyasadaki pek çok "oyuncu"ya bin basar nitelikte bir oyunculuk sergiliyor. Açikçasi JungMin sinema ve dizi dünyasina "balli, balli" atilmali.. hehe Biggrin
Whoa harika Human Theatre cevriliyor!! DSP´ye hep kiziyordum Jung Min´i bir dizide oynatmadilar diye. Oysa cok basarili, mükemmel bir oyuncu.^^
Emeginize saglik Nisa.
Ikinci bölüm ne zaman gelir?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi