yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pan-sool (Go Myung Hwan 고명환)
Pan-sool (Go Myung Hwan 고명환)

[Resim: fflpt4efmn8pj513ngf7om2.jpg]

Isim: 고명환 / Go Myung Hwan (Ko Myeong Hwan)
Meslek: Actor
Dogum Tarihi: 18 Nisan 1972
Boy: 180cm
Kilo: 78kg
Egitim: Dankuk University

TV Shows

Powerful Opponents (KBS2, 2008)
Capital Scandal (KBS2, 2007)
Common Single (SBS, 2006)
Fugitive Lee Doo Young (KBS2, 2006)
Resurrection (KBS, 2005)
Sea God (KBS2, 2005)
Romance (MBC, 2002)
MBC Best Theater

yeomun simdiki en yakin adami çok da sadik birisi 8.bölümde yeom j.bogoyu köle olarak satildigi yerden almaya giderken kimseye anlatmadigi j.bogo ile olan arkadasligini ve sirrini bu adamina anlatmisti ozamandan beri dikkatimi çekiyor resimlerinin buluncada paylasayim dedim Smile

ilk önce ikisi arasinda geçen o replikler:

Pan-sool: her zamanki gibi yine benden istediginiz seyi yaptim ama merak ediyorum söyler misiniz neden bu zahmetli yolculugu göze aldiniz
Yeom:Yordum seni kusura bakma
Pan-sool:O adamlari nerden taniyorsunuz efendim
Yeom:Eskiden chungedeyken arkadas olmustuk
Pan-sool:Ne chunge mi orasi yillar önce saldirdigimiz yer degil miydi ayrica chundraninda dogdugu yer chundranin düsmani olduklarina göre sizide dost olarak görmeleri imkansiz öyle degimli
Yeom:Ama onlar benim kim oldugumu bilmiyor
Pan-sool:Peki ya bir gün bunu ögrenirlerse ne olur dersiniz…

[Resim: ekleeeeetz9.jpg]
[Resim: ekleeee2yw0.jpg]

[Resim: ekleee4cj2.jpg]
kötü tarafta oldugu için pek ilgilenmedigim ve hoslanmadigim biri aslinda:icon_rolleyes: ama sadik olmasi isleri degistirirSmile
Kötülerin tarafinda ama sevimli bir yani da var.Sanki kötülügün yakismadigi tiplerden...
kesinlikle kötülerin yaninda olmasina ragmen çok sevimli bir karakter oaraya yakismiyor
birde çok sadik bir insan efendisine çok bagli hatirlarsiniz bay lee yeomu oldugu mevkiden alip köle olraka çalistirdiginda yeom birseyler tasirken efendisine nasil yalvarmisti siz tasimayin ben tasirim diye ayrica bu yeomun sansi sanirim iki adamida ona çok sadik ve onun ugrunda ölüyor SadSad
artik dizide saçini yukardan toplayan peçeli gördügümde aklima hep pan-sool geliyor
ayy evet çok sempatik bir adam saçlarina tepeden toplamasina ayrica bayiliyorumSmilegumbo bir hisimla öldürdü mü bu adami öldürdüyse yazik Allah rahmet eylesin iyi adamdi...Sad

Evet yeoma sadik biriydi saç modeli çok güzel ama Biggrin

.........................................................................

Daha sonra bu adami seslendiren kisi Beak kyung uda seslendiriyor.
Gerçekden çok sagdik biriydi yeomu küçüklügünden beri çok seviyordu ve her zaman yeoma hizmet etmekden çok keyif aliyordu
Dizinin renkli isimleridendi..
Ben Bunu Cikaramadim Hangisiydi Yaa?
[Resim: fpbowsmjps62bnx4d0p1zp4.jpg]

[Resim: kldogd8kzhturs8uviehqm2.jpg]

[Resim: mk3zdgx5l0hz1ixcimbtuk8.jpg]

[Resim: n3tq5svu8z3fydus9rnxnz4.jpg]
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi