Paju Wild Grapes Village Sweet Pumpkin / Paju Yabani Üzüm Köyü Tatlı Kabakları
Paju Yabani Üzüm Köyü’nde Tatlı Kabak Üretim Kompleksi kuruldu ve 2000 yılının Mart ayında Kore'de ilk kez Ulusal Tarıimsal Ürünler Kalite Yönetimi Hizmeti’nden organik-kültür kalite belgesi (yazılı belge) aldı. Onlar sonucunda 4,600 ton tatlı kabağı (40acre) ve 290 ton sert kabağı (27acre), Ham Gıda Örgütü ve Taze Birliği’ne satarak 570,000,000 Won kar elde ettiler.
Kabaklar tüm meyve ve sebzeler arasında en çok nişasta içerendir. Tatlı patates ve fasulye gibi kalorisi yüksektir, bu yüzden sık sık yemek için kullanılır. Özellikle, balkabağı ile yapılan bir Kore aperatifi çok A Vitamini ve az B Vitamini içerir.
En iyi kabaklar, ağır olmalı, dış kısmı kalın ve yarıya bölündüğü zaman tohum kısmı ince olmalıdır.
Çeviri: SuYoung
Kaynak
![[Resim: pj32.jpg]](http://img13.imageshack.us/img13/7518/pj32.jpg)
English
Paju Wild Grapes Village formed a Sweet Pumpkin Production Complex and obtained a organic-culture quality certification (written certification) from National Agricultural Products Quality Management Service for the first time in Korea in March 2000. They produce 4,600tons of sweet pumpkins (40acre) and 290tons of hard pumpkins (27acre) and make 570,000,000 Won profit by selling them to Raw Food Organization and Fresh Union (Singsing).
Pumpkins have the most starch content among all the fruits and vegetables. It is high in calorie like sweet potatoes and beans; it is often used for meals. Particularly, a Korean snack made with pumpkins contains much Vitamin A and little of Vitamin B.
Best pumpkins should be heavy to lift and have thicker outer part and thinner seed part when cut in half.
Source
Siz kalbimde bir numarasınız ve her zaman öyle kalacaksınız.
Siz benim için farklısınız...
B2ST