yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oseo Mountain (오서산 / Oseo-san)
#1

Oseo Mountain ( 깊은솔 / Oseo-san )


Oseo Dağı, dağda birçok saksağan ve karga yaşadığı için Oseo olarak isimlendirilir. Ayrıca birçok geminin dağ vasıtasıyla yönünü bularak Cheonsu Köyü'nü geçtiği bilinir, öyle ki bu dağ ''Batı Denizi'nin Feneri'' olarakta adlandırılırdı. Baekdu Dağı'na bağlı olan Kumbuk Dağı'nin bir bölümü Daecheon Denizi önüne kadar batıya devam eder ve Batı Denizi'ne dökülmeden önce sağ tarafta durur.
Dağın yamacına doğru tırmandığınız zaman, Batı Denizi'nin en etkileyici manzarasını görebilirsiniz ve ayrıca bol yeşillikle kaplı patikaların keyfine varabilirsiniz.

[Resim: oseosan.jpg]

Kaynak: vikipedia

Çeviri: nazlım(Opucuk)

-------------------------------

English

Oseo mountain was named Oseo because there were many crows and magpies. Also ships that pass the Cheonsu village found the direction by this mountain, so this mountain also called the "Lighthouse of the West Sea." Kumbuk branch mountain which is connected to Baekdu mountain continues to the west until the front sea of Daecheon and it stops right before it falls into the West Sea. When you climb up to main ridge, you will see the great landscape of the West Sea, and also you will enjoy the path which is covered with many grasses.

Source: vikipedia
Cevapla
#2
Çok güzel bir yer. Sarhos
Tanitim için tesekkürler. Onay
'Love is Transparent'
Cevapla
#3
Tanitim için tesekkürler Arzu'm. Smile
SO Jİ SUB <3


Cevapla
#4
Tanitim için tesekkürler tatlim. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

www
Cevapla
#5
Tanitim için tesekkürler. Smile

V.I.P ~~ BLACK JACK




www
Cevapla
#6
Güzel bir yermis, tanitim için tesekkürler. Alkis



[Resim: catsnr.jpg]
Cevapla
#7
Tesekkürler canim...

  Angel  Buralar hep dutluktu...
Cevapla
#8
[Resim: search030080img03.jpg]

[Resim: search030080img05.jpg]

[Resim: search030080img07.jpg]

[Resim: search030080img12.jpg]

[Resim: search030080img13.jpg]

[Resim: search030080img14.jpg]
Cevapla
#9
Tanitim için sag ol kuzu. Opucuk
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Cevapla
#10
Paylasim için tesekkürler.

Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi