yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oseam (오세암) (2003) Animasyon Filmi
Bunu en az bes kere izlemisimdir. Bayildim. Her zaman izleyebilirim. Müthis bir yapim!
Güzele benziyor eminim güzeldir. Paylasim için tesekkürler. Onay
Çok güzel bir paylasim tesekkürler. Konusuda çok güzelmis. (Sad:
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
Konusunu ve resimleri çok begendim ilk firsatimda izlemeye çalisacagim. Tesekkürler tanitim için.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Izledim çok güzeldi.
Genelde çizgi filmlerde aglamam ama bunda gözlerim doldu.
Paylastiginiz için tesekkürler...Smile
Love......Love...........Love................
Paylasim için tesekkürler belki izlerim. Smile
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Konu için tesekkürler..
Çok güzel bir animasyona benziyor. Izlemeyi çok isterim. Biggrin Bu bol paylasim için tesekkürler. Eline saglik abla. Smile
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear
[Resim: wAkkRn.gif]
You are my little apple
Like the most beautiful cloud in the sky [Resim: w9uKaP.png]
Img-kiss 
Çok tatli gözüküyolarSmile
Animelerin sadece çocuklara hitap ettigini düsünebilirsiniz. Bu benim için biraz daha farkli Dünya'ya saf bir pencereden bakmak gibi, duru her sey gözlerinizin önünde... Büyürken neleri unuttugumuzu bir kez daha hatirliyorum? Umarim biz büyürken yüregimiz her zaman minik bir çocugun kalbi gibi olur!
Az önce Oseam' i izledim.Izlemeye baslarken Korece bir anime buldum, hemen izlemeye baslamaliyim (^__^)^ deyip bir anda bitirdim. Normalde her seyi bekletirim.. Karakter çizimleri, animede ki görsel ögeler gerçekten çok iyi islenmis. Izlerken iste tanidik bir ses bu kangnam deyip, kelimeleri seçebilmek de muhtesem bir duygu Angel Kore gelenekleri ve budizm hakkinda da yeni seyler ögrenebilirsiniz bu animeden.
Grave of the Fireflies'i izleyenlere ilk önerecegim animeler den birisi oldu. Setsukonun pirinç toplarina uzandigi ani hatirladim Gil-son son pirinç topuna uzanirken..
Bu animenin çevirisi yoksa bunu üstlenebilir miyim?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi