yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Open City / 무방비 도시(2008)
Open City / 무방비 도시

[Resim: opencity.jpg]

Yönetmen: Lee Sang-Ki / 이상기
Gösterim Tarihi: 10 Haziran 2008
Tür: Aksiyon - Dram

Oyuncular:
Kim Myeong-min / 김명민
Son Ye Jin / 손예진
Lee Eung-kyeong / 이응경
Son Byung-Ho / 손병호
Shim Ji Ho / 심지호

Konusu:
Baek Jang-mi (Ye-jin Son) göz kamastiran güzellikte, seksi bir yankesicidir. Japonya'dayken korumasi Choi Seong-su (Ji-ho Shim) ile bir suç mahallinde yakalanir ve yetkililerden kurtulmak için ülkesine dönmek zorunda kalir. Japonya'da ögrendigi sanatla bir dövmeci salonu açar, ama içinde hala Kore'deki yankesicilik örgütünü büyütmeye yönelik bir arzu alev alev yanmaktadir. Böylece, Samsung Çetesi adini verdigi bir yeni bir çete olusturur ve merhum annesinin dostu olan efsanevi yankesici Kang Man-ok Hae-suk Kim'i de aralarina almaya çalisir ve eylemlerini Dongdaemun'un tam göbeginde baslatir.

Cho Dae-young (Myeong-min Kim) en yüksek sayida tutuklama basarisina sahip kelimenin tam anlamiyla dogustan bir dedektiftir. En rezil suçlarla ugrasan bu seçkin polisin yankesicilik birimine katilmasi emredilir, ancak kendisine aci veren geçmisi yüzünden katilmak konusunda karasizdir, çünkü annesi yankesicilikten 17 defa tutuklanmis bir suçludur. Tereddütlerine ragmen eski arkadasi Tegmen Oh tarafindan ikna edilerek ekibe katilir. Polislik içgüdüsü ve isine olan tutkusuyla annesinin hatalarini geçmisinden silmeye yemin ederek yeni görevine baslar.

Yankesicilik çetesiyle büyük paralar kazanmaya baslayan Baek Jang-mi basarili bir vurgunun ardindan rakibi olan Ikizler Çetesi'nin adamlari tarafindan saldiriya ugrar ancak yakinlarda bir olayi inceleyen Dae-young onu kurtarir. Ikili bir anda birbirlerine ilgi duysa da Jang-mi Dae-young'un bir polis oldugunu anlayinca uzaklasir, bu arada Dae-young Tegmen Oh'un verdigi polis kayitlarina göz atarken kurtardigi kadinin Baek Jang-mi'den baskasi olmadigini kesfeder. Ufukta kaçinilmaz bir savasin onlari bekledigini sezer.

English

Director: Lee Sang-Ki / 이상기
Opening Date: Jan 10, 2008
Genre: Action - Drama

Cast:
Kim Myeong-min / 김명민
Son Ye Jin / 손예진
Lee Eung-kyeong / 이응경
Son Byung-Ho / 손병호
Shim Ji Ho / 심지호

Synopsis
The Regional Crime Squad consists of the finest elites of Korea’s police force, and veteran detective CHO Dae-young outshines them all as the officer with the most arrests on his record. Dae-young receives orders from his superiors to oversee the case over a pickpocket ring affiliated with the Yakuza. PAIK Jang-mi, arrestingly beautiful and ingenious with her hands, attempts to bring in KANG Man-ok, a legendary pickpocket, into her international ring in hopes of expanding it. Dae-young and Jang-mi first meet when he rescues her from danger. Little do they know what lies ahead.
Happy0064
Esra'm süper ellerine saglik. Biggrin Biggrin Neyse izler artik öyle bir seyler yazariz.
Son Ye Jin yine muhtesem. Bayiliyorum bu kadina.
nihan yazdı:Happy0064
Esra'm süper ellerine saglik. BiggrinBiggrin Neyse izler artik öyle bir seyler yazariz.
Son Ye Jin yine muhtesem. Bayiliyorum bu kadina.

Bende. Bütün filmlerinde havali bir kadin. Harika biri. Modaya uyum saglamasida cabasi.
Tesekkürler Esra, ellerine saglik.
Izlemistim çok güzel bir film.
Zaten Son Ye Jin'in güzelligine de diyecek söz yok.
Tanitim için tesekkürler eline saglik. Smile Son Ye-Jin'in izledigim en iyi filmi diye bilirim. Siddetle tavsiye ederim süper bir film.
Bence ödül alabilecek kadar harika.
Ben begendim. Güzel bir film.
Ben izlemedim. Sad Çok sanslisin jiw jiw. Paylasim için tesekkürler. Smile
(PARANIN NE ÖNEMİ VAR??? MÜHİM OLAN MİKTARI Smile (SEVMEYİ...bilmiyorsan...TAŞİMA...o...YÜREĞİ..hayat mücadelesi...)
Müthis bir yapim . Happy0064 Konu güzel ama izlemeye firsatim olmadi. Bulamadim, galiba bu filme cd olarak 1-2 yil sonra ulasabilicegim. Sad Paylasimlar için tesekkürler!
[Resim: a6135-20.jpg]
Masallah izlemedigin film kalmadi Pelin, bu yaz babami ikna edip interneti sinirsiz yaparsak süper olacak valla. Tüm filmleri indirecegim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi