yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Only You / 오직 그대만 (2011)
So Ji Sub & Han Hyo Joo begin filming for new romance movie, “Only You"!

So Ji Sub ve Han Hyo Joo yeni filmleri “Only You“ çekimlerine basladilar. 4 Nisan günü, Show Box Mediaplex "31 Mart'ta, So Ji Sub ve Han Hyo Joo Seoul'deki bir veterinerde birlikte filmin ilk çekimini gerçeklestirdiler.

Song Il Gon tarafindan yönetilen film, düzensiz bir hayat yasayan eski bir boksör ile gözleri görmeyen iki kisi arasinda geçen ask hikayesini anlatiyor.

Han Hyo Joo filmdeki kör karakter 'Jung Hwa'ni, So Ji Sub ise eski boksör ama su an su satan 'Chul Min'i canlandiriyor.

adriyass501

So Ji Sub and Han Hyo Joo have begun filming for their new movie, “Only You“! On April 4th, Show Box Mediaplex revealed, “On March 31st, So Ji Sub and Han Hyo Joo held their first filming together at a vet hospital in Seoul.”

Directed by Song Il Gon, the film details the fate-like love story between a former boxer who’s lived a rough-and-tumble life and a blind.

Han Hyo Joo plays the role of the blind ‘Jung Hwa’. So Ji Sub will play ‘Chul Min’, a former boxer-turned-water deliveryman.

04.04.2011 - Allkpop

[Resim: 20110404hyojoojisub.jpg]
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Filmdeki ismide çok hos. Abaza
Ay yazik askima unutulmus galiba su mu satarsin sen askim benim getir ben içeyim ya senin elinden zehir olsa içerim ben. Opucuk
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(04-04-2011, Saat: 17:31)adriyass501 yazdı:

Vay! Abaza Süper görünüyor. xD
Dram sevmememe ragmen merakla bekliyorum. Tesekkürler paylasimlar için. Onay

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Paylasimlar çok güzel.Kalp Dört gözle bekliyorum.Atkilic
So Ji Sub ve Han Hyo Joo mükemmel bir oyuncu seçimi olmus. Blush Abaza
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
Inanamiyorum ayni I'm sorry I love'daki gibi görünüyor...
O kadar derin ve duygulu bir film olursa yüregim kaldirmaz sanirim...
[Resim: ke6qmcw.gif]

(05-04-2011, Saat: 22:42)jajem yazdı: Inanamiyorum ayni I'm sorry I love'daki gibi görünüyor...
O kadar derin ve duygulu bir film olursa yüregim kaldirmaz sanirim...

Abla hangi filmi ya da dizisi komik söyler misin, hepsi duygusal içten dram dolu. Sad Sanirim benimde kaldiramayacak off off nasil izleyecegiz biz ya? Aglama
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ay yine harika görünüyor!! Bir an evvel gelse de izlesek. Çok özletti kendini. Smile Tesekkürler fotograflar için Elif. ^^
Dram, evet yine ne yapsakta bir çapkin haylaz rolünde görsek Ji Sub'umuzu. Yine de dramada olsa onu görmek yeter, salya sümük aglariz ne yapalim. Birde Türkiye'de gösterime girse bari ve bizde sinemada izleme sansi yakalasak. Ilgililere duyuramazmiyiz Yesimcim, ha ne dersin?
(Yesimcim bana kizma asik olmusum bilmeden ne yapayim Ji Sub'a)
jisub-bugulu göz
Chul Min

[Resim: c5a9b1e2baafc8afdsc0128.jpg]

[Resim: c5a9b1e2baafc8afdsc0120.jpg]

[Resim: c5a9b1e2baafc8afdsc0087.jpg]

[Resim: c5a9b1e2baafc8afdsc0194.jpg]

[Resim: c5a9b1e2baafc8afdsc0201.jpg]

let it be...
Hadi bakalim bekleyip görelim nasil olacak? Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi