yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onjo-wang / 온조왕 (Baekje)
(19-06-2009, Saat: 0:52)07 semra yazdı: Paylasim için tesekkür ederim. Demek ki Biryu ve Onjo da aslinda Jumong'un öz ogullari. Bunu da sayende ögrendik sag ol canim.Biggrin

Evet gerçekte öz oglu ve Yuri en büyükleri. Dizide farkli islenmis.
Hakkınızı helal edin. ~
Oglanlarin içinde sadece Yuri ve Onjo çok tatli. Smile Biryu için yorum yok. Biggrin
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(19-06-2009, Saat: 0:58)Anatoliana yazdı: Oglanlarin içinde sadece Yuri ve Onjo çok tatli. Smile Biryu için yorum yok. Biggrin

Jumong'un bölümüne yazdigimi sandim.

Burada verilen bilgilere göre Güney Kore'ye hükmetmis Biyu ve Onjo. Iyi de ikisi mi hükümdarlik yapmis. Ayni yerde iki kral olabiliyor muymus?

Ikisinden sadece biri hükümdar olmustur zannediyordum. Bilgiler için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Çok tesekkürler.Smile
Paylasim için tesekkürler.
Çok tesekkür ederiz . Smile Küçük bir krallik da olsa güneydeki Eski Chosun topraklarinin tekrar birlesmesini saglamasi büyük bir basari. Smile
Dizide çok tatliydi valla abisi gibi degildi. BiggrinBiggrin Paylasim için tessekkürler Kezo'm. Opucuk
Paylasim için tesekkürlerSmile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Benim biricik Jumong'umun biricik oglu..Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi