yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old Partner / 워낭소리 (2008)
Çok ilginç ve duygu yüklü bi filme benziyor. Paylastigin için tesekkürler. Alkis
KILIÇ İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL SENİN DEĞER VERDİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR
Paylasimin için tesekkürler...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(16-01-2009, Saat: 19:27)goong-shin yazdı: Konusu :
Filmin konusu yasli bir çiftçi ve onla birlikte yaslanan inegi hakkindadir .Yasli inel çifçiye yardim edemezsede onun en iyi yardim edicisi ve en yakin arkadasidir.Doktor bir gün inege kanser tanisi koyar ve onlarin birlikte geçirecegi sadece bir yildir....

Tanitimin için tesekkürler Hilal.. Smile Belgesel izlemeyi severim. Ancak bu belgeselin konusu acikli ve ben daha önce hiç acikli belgesel izlemedigimi hatirlamiyorum. Merak ettim dogrusu keske izleme imkanim olsa.. Smile Emegine saglik..

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

(28-03-2009, Saat: 4:15)FiLiZz53 yazdı:
(16-01-2009, Saat: 19:27)goong-shin yazdı: Konusu :
Filmin konusu yasli bir çiftçi ve onla birlikte yaslanan inegi hakkindadir .Yasli inel çifçiye yardim edemezsede onun en iyi yardim edicisi ve en yakin arkadasidir.Doktor bir gün inege kanser tanisi koyar ve onlarin birlikte geçirecegi sadece bir yildir....

Tanitimin için tesekkürler Hilal.. Smile Belgesel izlemeyi severim. Ancak bu belgeselin konusu acikli ve ben daha önce hiç acikli belgesel izlemedigimi hatirlamiyorum. Merak ettim dogrusu keske izleme imkanim olsa.. Smile Emegine saglik..

Evet gerçektende acikli bir hikayesi var.Bende biraz arastirdim ve video'sunu buldum ilk mesaja ekledim izlemek isteyenler izleyebilir...Smile
Ilgimi çekmisti geçenlerde, film saniyordum ama meger belgeselmis. Bir göz atacagim, sagol paylasimin için.
(16-01-2009, Saat: 19:35)goong-shin yazdı: [Resim: photo77237.jpg]

Bu yasli eller kim bilir neler gördü geçirdi..Harika bir belgesel ben açayim diye düsünüyordum açilmis..Tesekkürler..

[Resim: photo77224.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
(16-01-2009, Saat: 19:45)ceyankbyz yazdı: Çok ilginç...Bu Koreliler ne farkli tarza sahipler böyle kimin aklina gelir..Smile Ben kesin buna da aglarim sonunda inek ölüyorsa..Tesekkürler tanitim için..

Tesekkürler Hilalcim Smile

Beyza'ya katiliyorum inek ölüyorsa aglarim ben. Aglama Ay acikli geldi simdi. :Aglama:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Alisilagelmis belgesel türünden çok uzak, insani düsünmeye ve deger verdiklerine bir kez daha dönüp bakmasini saglayacak bir yapit tanitim için tesekkürler Hilal eline saglik. Alkis
Çok anlamli bir belgesel bence...Emegine saglik canim. Onay
Çok anlamli bir belgesel bence.. Paylasim için çok tesekürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi