yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady / 오 마이 레이디 (2010)
Img-kiss 
Dizi çok hos. Ilk kez bir kore dizisinin tamamini izlemek istiyorum ama sadece ilk iki bölümü izleyebildim. Wiikii'den izliyorum ama 3. bölümü bulamadim. Dodgy Baska nereden izleyebilirim bilmiyorum. Saskin

Ve su küçük kiz çok seker bir sey. Opucuk Dizide Siwon'un olmasi da ayri bir sey tabi... Biggrin Biggrin
(27-03-2010, Saat: 18:10)misstik34 yazdı: Dizi çok hos. Ilk kez bir kore dizisinin tamamini izlemek istiyorum ama sadece ilk iki bölümü izleyebildim. Wiikii'den izliyorum ama 3. bölümü bulamadim. Dodgy Baska nereden izleyebilirim bilmiyorum. Saskin

Ve su küçük kiz çok seker bir sey. Opucuk Dizide Siwon'un olmasi da ayri bir sey tabi... Biggrin Biggrin

3. bölüm 29 Mart Pazartesi günü yayinlanacak. Smile
Tanitim için tesekkürler, umarim çevrilir. Onay
(28-03-2010, Saat: 15:58)_Merve_Goong yazdı: Tanitim için tesekkürler,umarim çevirilir. Onay

Dizi çevrildi, vikiiden izleyebilirsin.
Keep Calm & Carry On My Wayward Son
Im always thankful to GOD for everything!
SJ
_Merve_Goong, ingilizce altyazilari çikmak üzere. Yarin verilir sanirim.
Çikinca çevirmeye baslayacagim Smile Viikiden izlemeni tavsiye etmem çünkü çeviriler berbat.

[Resim: 1zp1kcx.jpg]

[Resim: 2jca6tw.jpg]

[Resim: 11lmots.jpg]

[Resim: 23trpuc.jpg]

[Resim: 25ugpdk.jpg]

[Resim: 27zxenq.jpg]

[Resim: 29dwcjl.jpg]

[Resim: 122kcvm.jpg]

[Resim: 257d8v4.jpg]

[Resim: fd7rja.jpg]
[Resim: 2crpyxu.jpg]

[Resim: 10dyvwl.jpg]

[Resim: 25ul3sh.jpg]

[Resim: 20kyedl.jpg]

[Resim: 31328uu.jpg]

[Resim: avnf9s.jpg]

[Resim: n5hehl.jpg]

[Resim: vhunvr.jpg]

[Resim: w06s1l.jpg]
(28-03-2010, Saat: 16:10)saylan_çu yazdı: Viikiden izlemeni tavsiye etmem çünkü çeviriler berbat.

Peki nereden izleyebiliriz baska? Saskin

Resimler bayagi kaliteli (hd olmasindan kaynakli tabi) Sagol Saylan_çu Biggrin
(28-03-2010, Saat: 21:34)misstik34 yazdı:
(28-03-2010, Saat: 16:10)saylan_çu yazdı: Viikiden izlemeni Tavsiye etmem çünkü çeviriler berbat.

Peki nereden izleyebiliriz baska ?? Saskin

Resimler bayagi kaliteli (hd olmasindan kaynakli tabii) Sag ol Saylan_çu. Biggrin

Bakin size bir örnek vereyim.
Mesela Smile You dizisinin viikiideki çevirisinde kocaman kadin oglana kahvalti sofrasinda söyle diyor:

Ne yani, kahvalti sofrasinda da öpüsemem mi? Biggrin

Aslinda o cümle söyle;

Kahvalti sofrasinda ne öpüsmesinden bahsediyorsun?

Bu derece berbat çeviriler var viikiide.
O yüzden daha sonra sof subs ile izleyince pisman olursunuz. Hatta insan nefret etme derecesine bile geliyor.
Baska biryerden izleyemezsiniz. Çünkü daha ingilizce altyazisi çikmadi ama çikinca ben altyazilari çevirecegim. Siz de videolari indirip altyazi ile izleyebilirsiniz. O zaman daha kaliteli olur.
Bacaksiz kerata. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi