yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O! Pil-seung Bong Soon-yeong /오! 필승 봉순영 (2004)
O! Pil-seung Bong Soon-yeong /오! 필승 봉순영 (2004)

Adı: 오! 필승 봉순영 / O! Pil-seung Bong Soon-yeong
Diğer Adı: Oh! Feel Young, Feel so young
Tür: Dram, Komedi, Romantizm
Bölüm: 16
Yayınlandığı Kanal: KBS2
Yönetmen: Ji Young Soo
Yapımcı: Kim Chul Kyu
Yazar: Kang Eun Kyung

[Resim: oh20pil20seung20and20bo.jpg]

Oyuncular
Ahn Jae Wook (Oh Pil-seung)
Chae Rim (Bong Soon-young)
Ryu Jin (Yoon Jae-woong)
Park Sun Young (Noh Yoo-jung) (Pil-seung'un Asistanı)
Choo Ja Hyun (Huh Song-ja)
Moon Chun Sik (Bong Jin-pyo) (Soon-young'un erkek Kardeşi)
Yeo Woon Kye (Chairwoman Shin) (Pil-seung'un Büyükannesi)
Jang Yong (Mr. Yoon) (Jae-woong'un Babası)
Lee Jung Gil (Bong Chang-soo) (Soon-young'un Babası)
Kim Hae Sook (Park Ok-ja) (Soon-young'un Annesi)
Yoon Sung Hoon (Suh Young-suk) (Pil-seung'un Şöförü)
Shin Dong Wook
Choi Yong Min
Jung Suk Yong
Kim Seung Wook
Lee Sung Min
Park Soo Hyun

Konu:
Oh Pil-seung 28 yaşında haylaz bir serseridir. Sorumluluk almaktan nefret etmekte ve de düzenli bir yasam tarzı için uygun olmamaktadır. Kendi hayati hakkında hiç bir planı yoktur ve çok çalışmayan birisidir. Bir gün uyandığında kendisini bir top-notch lojistik Şirketinin varisi olarak bulur. Çok kötü İngilizcesi olan biridir, sadece hello, thank you ve oops kelimelerini bilmektedir. Okuduğu kitaplar, saçma komedi kitaplarıdır. Daha önce bir Kargo Şirketinde 6 ay çalışmıştır, bütün is hayati bundan ibarettir.
Bong Sung-young 26 yaşında büyük bir indirim mağazasının müdürüdür. Aşk için ölebilecek ve kimseye karşı hislerini gizleyemeyen birisidir. Sung-young Hayatinin aşkını beklemektedir ve her zaman bir beyaz atlı prense aşık olmak istemiştir. Şimdiye kadar 19 erkekle çıkmış, fakat her seferinde terk edilmiştir. Su an 20ci kişi olan Jae-ung a karşı tek taraflı, karşılığı olmayan bir ask duymaktadır. Fakat bu aşkın önünde, huzur bozan birisi durmaktadır. O Oh Pil-seung´dur...

Çeviren: Cheko

English

Title: 오! 필승 봉순영 / O! Pil-seung Bong Soon-yeong
Also known as: Oh! Feel Young, Feel so young
Genre: Drama, Comedy, Romance
Episodes: 16
Broadcast network: KBS2
Broadcast period: 2004-09-13 to 2004-11-02
Air time: Monday & Tuesday 9:50 PM
Director: Ji Young Soo
Writer: Kang Eun Kyung

[Resim: oh20pil20seung20and20bo.jpg]

Cast
url=http://www.korea-fans.com/forum/an-jae-wook-ahn-jae-wook-t-4859.html]Ahn Jae Wook[/url] (Oh Pil-seung)
Chae Rim (Bong Soon-young)
Ryu Jin (Yoon Jae-woong)
Park Sun Young (Noh Yoo-jung) (Pil-seung's assistant)
Choo Ja Hyun (Huh Song-ja)
Moon Chun Sik (Bong Jin-pyo) (Soon-young's brother)
Yeo Woon Kye (Chairwoman Shin) (Pil-seung's grandmother)
Jang Yong (Mr. Yoon) (Jae-woong's father)
Lee Jung Gil (Bong Chang-soo) (Soon-young's father)
Kim Hae Sook (Park Ok-ja) (Soon-young's mother)
Yoon Sung Hoon (Suh Young-suk) (Pil-seung's chauffeur)
Shin Dong Wook
Choi Yong Min
Jung Suk Yong
Kim Seung Wook
Lee Sung Min
Park Soo Hyun

Synopsis

Oh Pil Seung is a free-spirited, but somewhat lazy regular joe who suddenly finds himself heir apparent to a top-level logistics company! With rivals and detractors simply waiting for him to foul up, will Pil Seung be able to rise to the challenge? Or will white-collar intellectuals and their snobby ways force this blue-collar everyman out
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
[Resim: 005001018l.jpg]

[Resim: ohphilseung01.jpg]

[Resim: ohpilseung.jpg]

[Resim: 22094728yyk.jpg]

Twitter
[Resim: photo5171.jpg]

[Resim: photo5175.jpg]

[Resim: imagescacphxrd.jpg]

Twitter
[Resim: 123uoo3.jpg]

[Resim: bitd75.jpg]

[Resim: photo5179.jpg]

[Resim: imagescaz6y6ao.jpg]

[Resim: imagesca94bnl0j.jpg]

[Resim: imagesca8b40np.jpg]

Twitter
Dadlum konu süpermis tesekkürler.^^
Bu sefer düzgün bir mesaj yazdim dikkat edersen. BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Iki zit karakterin bir araya gelmesi dogal olarak, çatismalari da beraberinde getirecektir. Bu çatismalardan, duygusal bir yapiya sahip olan ve tek tarafli ask yasayan Bong Sung-young'un, Oh Pil-seung karakterine göre daha fazla etkilenmesi kaçinilmaz. Ancak daha önce 19 erkekle çikmis olmasina ragmen, aradigi kisiyi bulamayan Bong Sung-young karakteri de bende soru isaretleri olusturdu. Bong Sung-young acaba bu kadar mükemmelliyetçi olmayi hak eden birisi mi? Sanirim bu sorunun cevabi konu özetinde var; Toplumun talepleriyle uyumlu bir hayati olan Bong Sung-young, son derece bos vermeci bir karaktere asik oluyor. Peki bunca yasanmis deneyimden sonra bir serseriye asik olmak niye? Yoksa o serseriyi yola getirmek, küçük tavizler vererek ancak genel anlamda kendi istedigi gibi sekillendirmek, kaliba sokmak için mi?

Tanitim için tesekkür ederiz Cheko. Onay
Konusu gerçekten çok ilginç geldi. Bu diziyi de izlemek için listeme yazabilirim. Onay

Ayrica yukarida Hilmi'nin yorumuna da bayildim. Diziyi izlemis olan bir kisi gibi yorum yazmis. Bir insan ancak bu kadar yorum yazabilir. BiggrinBiggrin Tebrik ediyorum kendisini. Alkis

Tanitim için tesekkür ederiz Cheko. Smile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(13-06-2009, Saat: 2:39)Melissaa yazdı: Konusu gerçekten çok ilginç geldi. Bu diziyi de izlemek için listeme yazabilirim. Onay

Ayrica yukarida Hilmi'nin yorumuna da bayildim. Diziyi izlemis olan bir kisi gibi yorum yazmis.. Bir insan ancak bu kadar yorum yazabilir BiggrinBiggrin Tebrik ediyorum kendisini.. Alkis

Tanitim için tesekkür ederiz Cheko.. Smile

Onay Katiliyorum. Smile Tanitim için tesekkürler. AlkisAlkis
Konusunu okuduktan sonra kesinlikle izleyeceklerimin arasina girer herhalde. Valla hilmi abinin yorumuna da bayildim. Süper yazmissin. Smile Tanitim için tesekkürler Cheko. Alkis

Just Feel Better
Konusu cidden ilginmis paylasim için tesekkürler.Onay

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi