yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Regret/후회하지 않아 (2006)
Bidami böyle bir rolde izlemeye kalbim dayanmaz. Sad
gönlümde öyle bir aşk varki ben uyurken bile uyanık...ben gerçi mest olmuşum amma gönlümdeki her an ayık...
Filmin konusu çok ele alinan bir konu degil, zaten pek kimsede begenmiyor. Biggrin
Ama Kim Nam Gil oldugu için izlenilebilir bu film. Tesekkürler tanitim için. Smile
Some of you may remember me...
Ayy dünyada kizmi kalmadi Bidam! En azindan ben vardim. AbazaAbaza Ama film dikkatimi çekti izleyecegim. Her ne kadar Kim Nam Gil'i bu rolde görmek içime otursa da.. Smile

Others can only loves but I can die for u

Film hakkinda detayli bir açiklama. Kalbi olan okumasin. BiggrinBiggrin

Kim Nam Gil için izleyebilirim. Biggrin Tanitim için sagol. Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Vallaha japonlar sayesinde böyle konulara alistim ama kim nam gil olunca is bozuldu Biggrin ah oglum oynayakcak baska filim bulamadin mi bende ki güzelim karizmani çizdirdin Kizgin Sarhos tanitim için tesekkürler. Biggrin

Afedersiniz bu filmi full nerden indirebilirim bir yardim edermisiniz?
(13-03-2010, Saat: 22:36)blaircadisi yazdı: Afedersiniz bu filmi full nerden indirebilirim bir yardim edermisiniz?

http://www.koreanmovie.com/No_Regret_R_movie_videos302/

Buradan ingilizce altyazili izleyebilirsin.. Smile

Filmi dün izledim ve izledigime pisman olmadigim filmlerden bir tanesi idi...

Simdiye kadar escinselligi bu kadar acik bir sekilde ele alan film izlemedigimden benim icin bir ilkti... escinsellere karsi hic bir önyargim yok, dislanmalarina karsiyim, haklarini almalarindan yanayim bu yüzden onlarin sorunlarini ele alan filmleri daha sik izleyecegim. Bir yerde okuduguma göre filmin yönetmeni escinselmis özellikle bu önemli bir ayrinti cünkü herkesi kendinden dinlemek lazim...

Kore gibi homofobinin cok yüksek oldugu bir ülkenin sinemasinda escinsellik kisa bir süre öncesine kadar tabu idi, cok begenilen "Kral ve Soytari" filminden sonra tabu biraz olsun yikilmasina ragmen basma kaliplari asmak tabiki zaman istiyor... bu nedenle hem yönetmeni hemde oyunculari tebrik etmek gerek.. severim böyle cesaretli insanlari Smile Bidam karakteriyle tanidigim Kim Nam-Gil ise böyle bir rolü kabul ettiginden oyunculuk adina gözümde dahada büyüdü... uslu, akilli cocuk olmak yerine profesyonel aktörlügü secmis...

bir yazida belirtilmis konuyla sorunu olanlar izlemesin diye bunu bende tekrarliyacam zira önyargilari olanlarin, insanlari olduklari gibi kabul etmeyenlerin bazi sahnelerden rahatsizlik duyacagi kesin.

Bir Arkadas ise Türkiyeden biraz bahsetmis, hatirlarsaniz "Hamam" isimli bir film vardi bir Türk ile Italyan erkeginin iliskisini anlatan, ayrica "Istanbul kanatlarimin altinda" "Agir Roman" "Günesi gördüm" gibi filmlerde ana tema olmasada bu konuya deginilmisti (daha böyle bir cok Türk filmi vardir), hatirladigim kadariyla Türk dizilerindede zaman zaman ele alinan bir konu.
Bende filmi önceki gün izledim yukarida da belirttigim sitede.

Bu senaryoyu yazmakta, oynamakta yürek ister. Basrollerde hakkini vere vere oynayan Kim Nam Gil ve Lee Young Hoon'u tebrik ederim. Öyle gerçekçi ve açik oynamislar ki bazi yerlerinde dayanamadim ve gözlerimi kapattim. Escinsel rolünü oynamak her babayigidin harci degildir. Bu film sayesinde escinsellerin de dünyasina tanik oluyoruz. Ask, sevhet, dram, gözyasi, hasret... Bunlarin hepsi var tek fark hemcinsler...
Hayrani oldugum adami böyle bir filmde basrolde görmek beni o an yikti diyebilirim. Yüregimin dayanamadigi sahnelerde her ne kadar gözümü kapasamda bilgisayarin monitörüne "Su-Min ! Kim Nam Gil'imi bana birak!" demeden de geçemedim hani... SmileSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi