Yorumları: 170
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
45
27-02-2010, Saat: 1:20
(Son Düzenleme: 14-06-2011, Saat: 18:18, Düzenleyen: Arzuş.)
Bidami böyle bir rolde izlemeye kalbim dayanmaz.
gönlümde öyle bir aşk varki ben uyurken bile uyanık...ben gerçi mest olmuşum amma gönlümdeki her an ayık...
Yorumları: 5,647
Konuları: 212
Teşekkür Puanı:
526
27-02-2010, Saat: 2:52
Filmin konusu çok ele alinan bir konu degil, zaten pek kimsede begenmiyor. 
Ama Kim Nam Gil oldugu için izlenilebilir bu film. Tesekkürler tanitim için.
Some of you may remember me...
Yorumları: 221
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
43
Ayy dünyada kizmi kalmadi Bidam! En azindan ben vardim.   Ama film dikkatimi çekti izleyecegim. Her ne kadar Kim Nam Gil'i bu rolde görmek içime otursa da..
♥ Others can only loves but I can die for u♥
Teşekkür Puanı:
43
02-03-2010, Saat: 0:42
Film hakkinda detayli bir açiklama. Kalbi olan okumasin. 
Oldukça aykiri bir filmi tanitacagim simdi ve söze nasil baslayacagimi inanin bilemiyorum.Bir kere film için, sira disi bir çifti barindirdigini söylemeliyim, ki posterinden de açik bir sekilde anlasilabiliyor.Bu filmi ilk izledigimden bu yana nerdeyse bir sene olacak, arada bir kere daha izledim ama uzak bir geçmiste olsa gerek tarih hatirlayamiyorum..Filme “bu ne simdi” gözüyle bakmak veya normal bir film izliyormusuz gibi bakmak arasinda kalabiliyor insan; ki özellikle bu seçim izlerken insana filmi sevdirebiliyor veya nefret ettirebiliyor.No Regret; “ask her sekilde” diyenler için pismanlik yaratmayan bir film, diger sikki seçenler için isminin karsiti duygular hissettirebilir.Zaten daha basta rahatsiz olanlarin oturup izlememesi gereken bir yapida..
Bas rol karakterlerimiz; biri iyi egitimli, zengin ve yakin zamanda yapilacak dügün hazirliklari içinde kendini kaybetmis elit bir insan.Digeri ise, yetimhanede büyümüs, geçimini saglamak için simdiye kadar elinden gelen her isi yapmis digerine nazaran oldukça siradan bir karakter.Bu ikisi, her filmde olacagi üzere kaderin cilvesi denerek bir araya getiriliyor.Geceleri özel soförlük yapan bizimkisi zengin olani alip evine götürmekle yükümlü, ve ilk tanismalari bu sebeple oluyor.Basta bir elektriklenme var derken zengin olanin ilgisi baya bir hissediliyor.Ertesi gün digeri gündüzleri çalistigi fabrikada “isten çikarilacagi” gerçegi ile yüzlesirken hesap sormak için patronun odasina daliyor ve o anda ikisi birden sok oluyor.Zira, patron geceki adam çikiyor; üstelik adamin da digerinin orada çalistigindan bir haberi yok.Onu kovmaktan vazgeçecegini söylese de, bizimkisi gururlu, arkadaslariyla birlikte isten çikmayi gözü aliyor..
Basta sicak gibi duran tanisma olayi, sonradan isten atilan isçi-patron iliskisiyle zedeleniyor tabi.Bizimkisi adama iyice sinir olmus vaziyetteyken, digeri üzüntü içinde gidenin arkasindan bakiyor.Fakir olan, yapacak is ararken bir arkadasi ona ilginç bir teklifte bulunuyor; “gel barda çalisalim..” Hani parasal sikintiya düsen genç kizlar barda müsterilerini eglendirerek masraflarini giderirler ya, burada bizimkisi barda çalisiyor ama hizmet sunulan müsteri profilinde cinsiyet kadinlara degil, erkeklere hizmet sunmak..Kisa amanda iyi para diyerek çalismaya basliyor ama bir gece vakti karsisinda müsteri olarak yine o zengin adami görüyor.Artik kader onlarla dalga mi geçer yoksa senaristler “bu ikisi illa bir araya gelecek” diyen çabalar içine mi girilir bilinmez ama bizimkisi isi dolayisiyla mecburen digeri ile ilgilenmeye basliyor..
Biri iter, digeri pesinden kosar hesabi; zengin olan bir türlü vazgeçmiyor digerinden..Nisanliymis, yakin zamanda evlenecekmis, babasinin baskisi ütündeymis, yönetmesi gereken bir is varmis demeden bu çocugun pesine takiliyor gece gündüz..Bizimkisi basta ona yüz vermese de, hatta nefret etse bile bir süre sonra pes ediyor ve digeri ile birlikte olmak için isten ayriliyor..Film böylece nihayetinde bir mutlu son çizmiyor bize; hala devam eden heyecan silsilesi içinde “acaba bundan sonra ne olacak” dedirtmeye devam ediyor.Özellikle final sahnelerinde insanin yüregi güm güm ediyor ve o kadar hos bir sekilde bitiriyorlar ki “ seni bu sekilde kabul ediyorum” mesaji verilerek son yazilari akip geçiyor..Çok hos bir film; ama görmek isteyene..Istemeyenler zaten zahmet edip de izlemesinler..
Alintidir.
Yorumları: 9,825
Konuları: 924
Teşekkür Puanı:
605
02-03-2010, Saat: 15:09
Kim Nam Gil için izleyebilirim.  Tanitim için sagol.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
Yorumları: 224
Teşekkür Puanı:
76
07-03-2010, Saat: 20:51
(Son Düzenleme: 14-06-2011, Saat: 18:19, Düzenleyen: Arzuş.)
Vallaha japonlar sayesinde böyle konulara alistim ama kim nam gil olunca is bozuldu  ah oglum oynayakcak baska filim bulamadin mi bende ki güzelim karizmani çizdirdin  tanitim için tesekkürler.
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
13-03-2010, Saat: 22:36
(Son Düzenleme: 14-06-2011, Saat: 18:20, Düzenleyen: Arzuş.)
Afedersiniz bu filmi full nerden indirebilirim bir yardim edermisiniz?
Teşekkür Puanı:
43
14-03-2010, Saat: 2:24
(13-03-2010, Saat: 22:36)blaircadisi yazdı: Afedersiniz bu filmi full nerden indirebilirim bir yardim edermisiniz?
http://www.koreanmovie.com/No_Regret_R_movie_videos302/
Buradan ingilizce altyazili izleyebilirsin..
Yorumları: 144
Teşekkür Puanı:
29
18-03-2010, Saat: 21:45
Filmi dün izledim ve izledigime pisman olmadigim filmlerden bir tanesi idi...
Simdiye kadar escinselligi bu kadar acik bir sekilde ele alan film izlemedigimden benim icin bir ilkti... escinsellere karsi hic bir önyargim yok, dislanmalarina karsiyim, haklarini almalarindan yanayim bu yüzden onlarin sorunlarini ele alan filmleri daha sik izleyecegim. Bir yerde okuduguma göre filmin yönetmeni escinselmis özellikle bu önemli bir ayrinti cünkü herkesi kendinden dinlemek lazim...
Kore gibi homofobinin cok yüksek oldugu bir ülkenin sinemasinda escinsellik kisa bir süre öncesine kadar tabu idi, cok begenilen "Kral ve Soytari" filminden sonra tabu biraz olsun yikilmasina ragmen basma kaliplari asmak tabiki zaman istiyor... bu nedenle hem yönetmeni hemde oyunculari tebrik etmek gerek.. severim böyle cesaretli insanlari  Bidam karakteriyle tanidigim Kim Nam-Gil ise böyle bir rolü kabul ettiginden oyunculuk adina gözümde dahada büyüdü... uslu, akilli cocuk olmak yerine profesyonel aktörlügü secmis...
bir yazida belirtilmis konuyla sorunu olanlar izlemesin diye bunu bende tekrarliyacam zira önyargilari olanlarin, insanlari olduklari gibi kabul etmeyenlerin bazi sahnelerden rahatsizlik duyacagi kesin.
Bir Arkadas ise Türkiyeden biraz bahsetmis, hatirlarsaniz "Hamam" isimli bir film vardi bir Türk ile Italyan erkeginin iliskisini anlatan, ayrica "Istanbul kanatlarimin altinda" "Agir Roman" "Günesi gördüm" gibi filmlerde ana tema olmasada bu konuya deginilmisti (daha böyle bir cok Türk filmi vardir), hatirladigim kadariyla Türk dizilerindede zaman zaman ele alinan bir konu.
Teşekkür Puanı:
43
Bende filmi önceki gün izledim yukarida da belirttigim sitede.
Bu senaryoyu yazmakta, oynamakta yürek ister. Basrollerde hakkini vere vere oynayan Kim Nam Gil ve Lee Young Hoon'u tebrik ederim. Öyle gerçekçi ve açik oynamislar ki bazi yerlerinde dayanamadim ve gözlerimi kapattim. Escinsel rolünü oynamak her babayigidin harci degildir. Bu film sayesinde escinsellerin de dünyasina tanik oluyoruz. Ask, sevhet, dram, gözyasi, hasret... Bunlarin hepsi var tek fark hemcinsler...
Hayrani oldugum adami böyle bir filmde basrolde görmek beni o an yikti diyebilirim. Yüregimin dayanamadigi sahnelerde her ne kadar gözümü kapasamda bilgisayarin monitörüne "Su-Min ! Kim Nam Gil'imi bana birak!" demeden de geçemedim hani... 
|