yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Namgu District ( 울산 남구 / Nam-gu)
Namgu District ( 울산 남구 / Nam-gu)

Nam-gu,Ulsan Sehri'ni olusturan bölgelerden biridir.Nam-gu ''güney bölgesi'' anlamindadir.

Nüfus : 347, 323

[Resim: g0017000011003.jpg]

Siber Nam-gu’ya hosgeldiniz ve bizi ziyaret edip internet ailemizin bir parçasi oldugunuz için tesekkürler.

Globallesme ve yerellestirmenin dalgasinda dünyamiz büyük bir siber toplumu oldu. Siber dünya birbirleriyle yarisarak, yeni plan ve görüsleri sunarak gelecege hazirliklari umutla yapiyor.

Böylesine rekabetçi bir dünyaya katilan Nam-gu websitesi, Nam-gu hakkinda en güncel ve önemli bilgileri global çagda size sunmaktadir.

Ulsan merkezi metropolit sehrinin merkezinde, Kore’nin en büyük endüstriyel bölgesinde, yer alir. Nam-gu’nun güneybati bölgesi Ulju-gu ile Taewha Nehri boyunca yer alan Ulsan’in dogal hazinelerinden olan Jung-gu Dong-gu ve Buk-gu,ile çevrelenmistir. Nam gu, Ulsan'in ekenomi, kültür, medya ve dagitim gibi çekirdek kuruluslarina ve organizasyonlarina paralel olarak yogun nüfuslanmistir. Ulsan Sehirlerarasi Otobüs Terminali, Ekspres Otobüs Terminali, Ulsan Tren Gari ve Ulsan Limani Nam-gu’da yer alir. Tüm bunlar Ulsan tasimacilik sisteminin en önemli ögeleridir. Nam-gu’da gece gündüz aktif bir nüfus vardir.

Biz Ulsan’daki Nam-gu’yu dünyanin tanimasi için websitemizi gelistirdik. Siber Nam-gu, en kültür, turizm, tarih, yerel firmalar ve gerekli diger bilgileri içerir.

Siber Nam-gu, ilgili ziyaretçilere her zaman açiktir.

Lütfen, en ufak düsüncelerinizi bile bizlerle paylasin. Sizleri her zaman dinliyoruz.

Tesekkür ederim.

DooGyeom Kim

[Resim: 14341595.jpg]

Nam-gu website

Nam-gu is a district of Ulsan, South Korea. Its name literally means "South Ward".
(Wikipedia)

Population : 347 323

Welcome to Cyber Nam-gu, and thank you for visiting us and becoming a part of our Internet family.
In the wave of globalization and localization, the world has become one big cyber community, and is preparing for the hopeful future while competing among each other and presenting new plans and visions.
Hoping to join the world in such competitive times, we have recently upgraded the Nam-gu website to offer fresh and valuable information on Nam-gu, and to let you know about in this era of globalization.

Located in the center of Ulsan Metropolitan City, the biggest industrial region in Korea, Nam-gu is surrounded by Ulju-gun in the southwestern region, and bordered by Jung-gu, Dong-gu, and Buk-gu, whose shores are along the Taewha River, the most precious natural treasure of Ulsan City. Nam-gu is highly populated with Ulsan’s core institutions and organizations in the fields of economics, culture, media, and distribution. Ulsan’s Inter-City Bus Station, Express Bus Terminal, Ulsan Railway Station, and Ulsan Harbor are located in Nam-gu, thus making it the hub of the Ulsan transport system. Nam-gu also has the largest active population day and night in Ulsan.
We have revamped our website to let the world know about Nam-gu in Ulsan. Cyber Nam-gu offers the most up-to-date information on culture, tourism, local business, and other news about Nam-gu, so that even a stranger in Nam-gu can find the necessary information in this site.

Cyber Nam-gu is always open to interested visitors.
Please share even your smallest thoughts. We are always listening.

Thank you.

DooGyeom Kim, Director of the Nam-gu Office

[Resim: 17415313.jpg]

[Resim: 49111608.jpg]

Nam-gu website

Kaynak / Source

[Resim: 2942262.jpg]

[Resim: 7732990.jpg]

[Resim: 3066947.jpg]

[Resim: 3066949.jpg]

[Resim: 6698975.jpg]

Tanitim için tesekkürler.
tanitim için tesekkürler.ayrica yunuslarin oldugu fotograf çok hos Smile
İmza boyutunuz çok büyük
[Resim: 14341595.jpg]

Çok hos gözüktü gözüme. Biggrin
Dogal hazinelerle çevriliymis görmeyi isterdim. x)
Tanitim için tesekkürler. x)
Tanitim için tesekürler. Eline saglik.
Ulsan'da çok güzel bir yer. Smile O gece yollarin isiklari çok güzel bir görüntü olusturmus. Tanitim için tesekkürler.
Ulsan sehri zaten favorim. Smile Smile Tesekkürler Hilmi abi... Bu arada (Hersey Ulsan Mobis için!!! Biggrin Biggrin)
Tanitim için tesekkürler... Güzel Ulsan'in bir parçasini tanimak güzel... Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Resimler de çok güzel kareler yakalanmis. Ayrintili bilgiler için tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi