Naju Pumpkins / Naju Kabakları
![[Resim: clipimage00112.jpg]](http://img202.imageshack.us/img202/8867/clipimage00112.jpg)
Naju kabakları kirlilik olmayan bölgede temiz yeraltı suyuyla organik olarak yetiştirilir. Eti yumuşak, turuncu renkleri ile mükemmel tat ve aroması vardır. Bu nedenle insanların iştahını çeker ayrıca yetişkin hastalıklarını önler. Ve bu kabaklar A,C ve E vitaminleri içerir. Protein, karbonhidrat, mineral ve diyet lifi içerir.
Kaynak
Çeviri: axi_kraliçe(Sağol birtanem
)
--------------------------------------------------------------------
ENGLISH
Naju pumpkins are organically cultivated in pollution-free region using clear groundwater to have soft flesh, orange colors and great taste and flavor. Therefore, they attract the appetites of people and prevent adult diseases to be loved by people from autumn to next spring. Pumpkins contain protein, carbohydrate, mineral and dietary fiber with Vitamin A, C and E.
Source
![[Resim: clipimage00112.jpg]](http://img202.imageshack.us/img202/8867/clipimage00112.jpg)
Naju kabakları kirlilik olmayan bölgede temiz yeraltı suyuyla organik olarak yetiştirilir. Eti yumuşak, turuncu renkleri ile mükemmel tat ve aroması vardır. Bu nedenle insanların iştahını çeker ayrıca yetişkin hastalıklarını önler. Ve bu kabaklar A,C ve E vitaminleri içerir. Protein, karbonhidrat, mineral ve diyet lifi içerir.
Kaynak
Çeviri: axi_kraliçe(Sağol birtanem

--------------------------------------------------------------------
ENGLISH
Naju pumpkins are organically cultivated in pollution-free region using clear groundwater to have soft flesh, orange colors and great taste and flavor. Therefore, they attract the appetites of people and prevent adult diseases to be loved by people from autumn to next spring. Pumpkins contain protein, carbohydrate, mineral and dietary fiber with Vitamin A, C and E.
Source