yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naju Pumpkins
#1
Img-help 
Naju Pumpkins / Naju Kabakları

[Resim: clipimage00112.jpg]

Naju kabakları kirlilik olmayan bölgede temiz yeraltı suyuyla organik olarak yetiştirilir. Eti yumuşak, turuncu renkleri ile mükemmel tat ve aroması vardır. Bu nedenle insanların iştahını çeker ayrıca yetişkin hastalıklarını önler. Ve bu kabaklar A,C ve E vitaminleri içerir. Protein, karbonhidrat, mineral ve diyet lifi içerir.

Kaynak

Çeviri: axi_kraliçe(Sağol birtanem Opucuk)

--------------------------------------------------------------------

ENGLISH

Naju pumpkins are organically cultivated in pollution-free region using clear groundwater to have soft flesh, orange colors and great taste and flavor. Therefore, they attract the appetites of people and prevent adult diseases to be loved by people from autumn to next spring. Pumpkins contain protein, carbohydrate, mineral and dietary fiber with Vitamin A, C and E.

Source
Cevapla
#2
Kabaklari çok severim onlardan yemek istiyorumm Happy0064
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi