yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess / 마이 프린세스 (2011)
Çok güzel bir diziydi. Daha yeni bitirdim ve sadece üç günde bitti. Onay Izlemeye baslayinca durduramadim kendimi. Biggrin Gerçekten güzeldi, kizi çok begendim güzel çok tatli biri. Bay P ve profesör Nam beni bitirdi. Ikiside muhtesem, izlemeyenlere tavsiye ederim. Onay
Always & Forever We'll be together "SS501"
A-JAX... 24.04.2012...
Yeni izlemeye basladim daha 3.bölümdeyim. Smile Oyuncular çok tatlilar. Biggrin En çok 2.bölüme koptum. Kiza, galiba halamsin demesi beni benden aldi. Smile Smile
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Song Seung Hyun'a bayildim bu dizide. Smile 8.bölümü yeni izledim. Aslinda çok fazla olay olmuyor ama sürükleyici gidiyor. Bölümler nasil bitiyor anlamiyorum. Smile
Bu siteye seneler önce TRT'de Düslerimin Prensi dizisini izlerken üye olmustum. Ondan sonra hiçbir Kore dizisi izlememistim. Bir sitede izlemek için dizi ararken My Princess'in ilk bölümüne denk geldim ve izleyeyim dedim. Ilk bölüm çok hosuma gitti. Baska sitede bulup 3 bölüm daha izledim. Kendimi öyle kaptirdim ki ertesi gün 12 bölüm birden izledim. Iki günde bitirdim yani. Song Seung Hyun'a bayildim, biraz onun etkisi var sanirim bunda. Simdi yorumlari inceliyorum. Hemen bir Kore dizisi izlemem lazim etkisinden daha kurtulamadim. Yorumlaraa bakinca Secret Garden adli diziden baslamaya karar verdim. Umarim My Princess dizisinden çok daha güzel ve dokunaklidir.
cry Ilk iki bölümü sikiciydi ama simdi çok güzel oldu. 7. bölümdeyim. hysterical
Sonuna kadar büyük bir heyecanla izledim ama sonu hiç tatmin etmedi beni. Çok fazla soru isareti birakti ama oyuncular iyi oynadi haklarini yemeyeyim. Smile
Kim Tae olmasa sanirim dizinin sonunu getiremezdim. 16 bölümün içerisinde çok iyi bölümler vardi ama bunun sayisi 3 - 4 tane ile sinirliydi. Tek bir konu içerisinde sikisip kalmasi dizinin heyacanini, izlenirliligini etkiliyor. Dizide ki Oh Yoon Joo neredeyse Kore dizilerinden sogumama neden olacakti. Kendisine verilen rolün etkisiyle böyle bir sey söylemiyorum etkisi olmustur ama asil nedeni bu degil. Mimikleri, aglamakli ifadeleri, saçlari, giyinisi gerçekten çok iticiydi. Dizinin sonu ise beklenildigi gibi bitti ve sasirtmadi.

Velhasil kelam ben vasat bir Kore yapimi olarak görüyorum.
Süper bir dizi. Park Hae Yooong'a asigim ve bu diziyi bastan izliyorum. <3
Sikilmadan izledim ama kiz kardesin o kadar kötü bir karakterde olmasi saçma geldi nedense. Sad
"Boşyere canı yanmaz insanın...Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair yada bir fazlalık geçmişten gelen..."
My Princess da bitti. Rolleyes
Sonu beni o kadar da rahatsiz etmedi. Tabi bir dügün görsek güzel olurdu ama.
Hos, sevimli bir diziydi. Ben çok sevdim.
Song Seung Hyun hele. Cool
Benim için tek sorun "Oh Yoon Joo"ydu rol de olsa.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi