Tesekkürler.

My Girl and I /파랑주의보(2005)
|
Tesekkürler.
![]()
Muhtesem bir film..
''Bu tohumlar çiçek olup tepeleri kapladiginda Su ho ile gelecegim. Önümüzdeki yil ve daha sonraki yil da gelecegim. Çiçeklerle kapli bu tepeler benim su ho'ya hediyem olacak.'' Her ani her sahnesi muhtesemdi !
Çok güzel bir filmdi .
Japon Filmi 'Dünyanin Orta Yerinde Ask Için Agliyorum' filminin Kore versiyonuydu. Çok duygusaldi yine dayanamadim agladim. Mutlaka izleyim pisman olmazsiniz. My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club You're Beautiful Fan Club Personal Preference Fan Club Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
Paylasim için tesekkürler.
Tesekkürler.
![]()
Kiz çok tatli ama çocuk o kadar da tatli degil.
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Konu için tesekkürler. En kisa zamanda izleyecegim.
![]() (23-05-2009, Saat: 20:50)watashi wa ipek yazdı: Kiz çok tatli ama çocuk o kadar da tatli degil. Aaa haklisizlik ediyorsun ama Cha Tae en tatli Koreli oyuncular arasindadir bence. Bu kadar sevimli bir surata bakip insanin nesesi yerine gelir. ![]() Güzel bir film. Kore sinemasinin klasik konusu hasta kiz ve ardinda biraktigi gözü yasli sevgili... Klasik bir konusu olmasina ragmen izlenmeye deger, duygusal bir film.Tavsiye ederim. (Ayni zamanda bilgisayarimdan yanlislikla sildigim için çok mutsuz oldugum film. ![]() (14-06-2009, Saat: 20:42)wiseacre_daisy yazdı:(23-05-2009, Saat: 20:50)watashi wa ipek yazdı: Kiz çok tatli ama çocuk o kadar da tatli degil. Cha Tae hakkinda ben de ayni seyi düsünmüstüm ama ilk gördügümde. ![]() My Girl And I deli gibi agladigim filmlerden biridir...Özellikle arkadaslarinin denize karsi,kiza bagirip,arkadasimizi rahat birak,dedikleri yer..Birçok sahne vardi ama izleyeli uzun zaman olunca aklima ilk gelen bu oldu. ![]()
22-06-2009, Saat: 13:04
Izlenecekler listesine ekledim. Paylasim için tesekkürler.
![]() EXO ♥
"Love Me Right" >> Baekhyun ♥ << ♔ hook blade |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|