Konuyu Oyla:
My Girl / 마이걸 (Drama) OST 2005
|
Him, tesekkürler arkadaslar.
![]() Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Tesekkürler.
![]()
12 sarkinin 12'si de harika... Türkçelerini eger biliyorsaniz daha degerliler. Sarkilarin anlamlari o kadar güzel ki hele 8 numara Sarang Eun Him Deun Ga Bwa (Ask Zordur)- Lee Ji Soo sarkisi çok güzel. Bu sarkilari ve diziyi siddetle öneriyorum.
![]()
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!! ![]()
Paylasim için çok tesekkürler, dinliyorum... :img-cray:
Paylasim için çok tesekkürler. Çok güzel sarkilar. :img-cray:
Arkadaslar bu sarkilarin sözlerinin Türkçesini bilen varsa paylasabilir mi? Simdiden tesekkürler...
Muhtesem sarkilar, insani büyülüyor... Babam arada sen bir anlamlarini bana söyle dese de...
![]() Yabanci sarkilari pek tercih etmem ama My Girl'ün sarkilari muhtesemdi, bir de SS501'i de unutmayayim. ![]() My Girl 'ün sarkilari gereçkten de çok kaliteli kaset sarkilari gibi diye benzetebilecegimiz içerikte. ![]() ![]() Bazi sarkilari anlariz ama duygu vermez, bazi sarkilari anlamasakta ruhuyla bizi çeker derler aynen katiliyorum. My Girl'ün sarkilari gerek solistleri gerek, müzigiyle beni benden aldi. ![]() Siddetle tavsiye ediyorum. ![]() Bilgisayarimda bütün sarkilari var My Girl'ün videoalari da dahil olmak üzere. Cep telefonumda Never Say Good Bye ve Happy Day var, asla da çikarmayacagim bi arsivime yerlestirdim. ![]() ![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
Çok severek dinledigim dizi müzikleri içinde en üst siralarda.
Paylasim için tesekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi