yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Girl / 마이걸 (Drama) OST 2005
dizide bir sarki söylüodu kiz ormanda kaldiklarinda o sarkiyi bulabilirmisiniz
My Girl'ün müzikelri hiç bir izledigim dizideki kalitede degil Smile My Girl ilk göz agrim Onay

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

çook tessekürrlerOnay
çok süper bi diziydi ayrica müzikleri de harika özellikle never say goodbye . paylasim için tesekkürler =)) Onay
[Resim: 400192da409dd0_full.png]

Ost bastan sona kadar hiç sikilmadan dinlenilebilir.Sang Uh Reul Sarang Han In Uh - Jo Kwan Woo bu parça favorim ama Onay
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Paylasim için tesekkür ederim...Aradigim müzikleri burada bulabildim..Happy Happy.
Tesekkürler. Bu diziye bayiliyorum... Lee Donk Wook'cugumu da ilk burda tanidim.
[Resim: 754.jpg][Resim: 750.jpg]
Paylasim için tesekkürler.Begenerek dinledigim bir ost!Sarkilar çok güzel.Tam diziye yakisir bir ost olmus.Sahnelerle,müzikler çok uyumlu. (:

Never say Goodbye-mario and Nesty ben bu sarkiya ve seslerine bayildim. Nesty ya da Mari'nun baska sarkilarini bilen var mi?. Nette baktim ama bulamadim. lütfen yardimci olun. Aglaelsalla
[Resim: SS501.gif]
(14-09-2010, Saat: 23:47)optimisticcc yazdı: never say goodbye-mario and nesty ben bu sarkiya ve seslerine bayildim. nesty ya da mario nun baska sarkilarini bilen var mi. nette baktim ama bulamadim. lütfen yardimci olun Aglaelsalla

Bildigim kadariyla yok ikiside farkli sanatçilar Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi