16-03-2011, Saat: 22:10
Kadrosu iyi, bizim prens(es) de var.
Bu son fotograflarda kizlarin dizlerine örttükleri havlularin anlami neymis?

Bu son fotograflarda kizlarin dizlerine örttükleri havlularin anlami neymis?
My Black Mini Dress / 마이 블랙 미니드레스 (2011)
|
16-03-2011, Saat: 22:10
Kadrosu iyi, bizim prens(es) de var.
![]() Bu son fotograflarda kizlarin dizlerine örttükleri havlularin anlami neymis?
17-03-2011, Saat: 21:55
Yildizlar "My Black Minidress" etkinliginde.
15 Mart Sali günü ögleden sonra, yildizlar Yongsan'daki yeni film My Black Minidress'i desteklemek için bir araya geldiler. Eugene, IU, Son Ye-jin, Lee Da-hae ve Ha Ji-won, My Black Minidress ekibindeki arkadaslarini desteklemek için etkinlige katildilar. ss501korea ------------------------------------------------- Stars At “My Black Minidress” Showing On Tuesday afternoon March 15th, stars came out to the Yongsan CGV to support the new film “My Black Minidress.” Eugene (above), IU, Son Ye-jin, Lee Da-hae, and Ha Ji-won, amongst others came out to support their friends and fellow actresses. Alkpop/17.03.2011 ![]() (16-03-2011, Saat: 23:33)elif35.5 yazdı: Fotograflar için tesekkür ederiz canim. Onu ben de düsündüm. Ama konduramadim:P, komik o zaman. ![]()
Aslinda bastan asagi havluya sarmak lazim, dekolteleri de baya zorlamis görünüyor onlari... Eun Hye, dislerindeki düzensizlige ragmen gülüsüne ve yüzüne hayranim. Oyunculuguna da hakeza öyle, merak ediyorum bu filmi. Fotograflar için tesekkürler.
![]() (17-03-2011, Saat: 23:42)PeRipELLa yazdı: Aslinda bastan asagi havluya sarmak lazim, dekolteleri de baya zorlamis görünüyor onlari... Eun Hye, dislerindeki düzensizlige ragmen gülüsüne ve yüzüne hayranim. Oyunculuguna da hakeza öyle, merak ediyorum bu filmi. Fotograflar için tesekkürler. ![]() ![]() Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|