10-08-2011, Saat: 15:38
Türkçe altyaziyi bile buldum filmi bulmadim.
Izleyen var mi acaba?

My Black Mini Dress / 마이 블랙 미니드레스 (2011)
|
10-08-2011, Saat: 15:38
Türkçe altyaziyi bile buldum filmi bulmadim.
![]()
Eun Hye ve In Na var..
![]() Merak ettim gerçekten. ![]() “Waiting for the person you like, it’s a little hard, isn’t it?”
— Hwang Jin Joo - Color of a Woman
24-08-2011, Saat: 0:02
arkadaslar bu filmi online türkçe alt yazili izleyebilecegimiz bir site varmi? varsa paylasabilir misiniz?
08-09-2011, Saat: 22:35
Merak ettim ya izlemek istiyorumm
![]()
Oho Yoon Eun Hye varsa kesin izlenir bu film.
08-09-2011, Saat: 23:54
Indirdim; ancak hala izleyemedim...
Izlerken modunda olmak gerekir ya,bu siralar korku veya dram modumdayim... ![]() Umarim moduma girerim ve yorumumu beyan ederim. ^.^ ![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
09-09-2011, Saat: 1:51
Güzel, eglenceli bir filmdi; ama konusu daha çok dizi olacak gibiydi, ne bileyim izlerken film tadi almadim. Ama iyiydi yine de. Oyuncular çok güzeldi.
Filmi merak edip izledim. Güzeldi ama olagan disi bir sey de yoktu aslinda. Sadece filmin arkadaslik konusundaki etkileyiciligini begendim.
Bazi yerlerinde duygulandim da. Filmin sonuna dogru U-Kiss Dong-ho var ve çok sekerdi. ![]() ![]() Tanitim için tesekkürler.^^ ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|